Суд пресудио: Мирослав Илић јесте Девинов отац!

Мирјана Антоновић огласила се и потврдила да је суд у Београду пресудио да је певач Мирослав Илић биолошки отац Девина Антоновића.

Забава 26.05.2022 | 18:45
Суд пресудио: Мирослав Илић јесте Девинов отац!

Мирјана је недавно боравила у Београду на последњем рочишту и најавила је крај суђења, а сада је известила о детаљима пресуде:

 

- Драги моји стрпљиви пријатељи, данас је дан за слављење. Стигла је судска одлука да Мирослав Илић и Девин Антоновић ЈЕСУ ОТАЦ И СИН. Ми смо се данас на свим континентима заплакали од среће и веома смо задовољни. Захваљујемо се нашим сведоцима, нашем извршном адвокату Виљаму Паспаловском, судкињи која је праведно одлучила, медијама који су све пратили, често се сатима смрзавали, и свима вама који сте нам годинама пружали подршку да истрајемо под огромним притиском. Ово није само наша победа већ победа свих мајки и деце Србије. Онај коме се не допада ова одлука нека се туж0,и а ми имамо пречег посла. Идемо даље док се не измени овај застарели закон за ДНК, који је усмерен против развоја Српских породица и Српског друства. Увек сам желела и веровала да се у Србији ипак мозе наћи правда и веома ми је драго да се нисам разочарала. Много Вам се захваљује и неизмерно вас воли ваша Мирјана - написала је Антоновићка.

Mirjana Antonović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Мирослав Илић није баш био речит на ову тему, па је за Информер рекао кратко:

- Ја то још нисам видео. Тренутно немам коментар и не желим да причам о томе. Кроз пар дана сазнаћете више детаља, а до тада не желим да коментаришем то - рекао је Илић.

Подсетимо, Девин Антоновић пре скоро деценију поднео је тужбу против своје мајке Мирјане Антоновић и певача Мирослава Илића у намери да докаже ко му је отац. Међу сведоцима, била је и певачица Лепа Брена, као и многи други.

(Курир.рс/Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар