Тања слагала да је слика у венчаници настала у Бањалуци!?

Недавно је у јавности као бомба одјекнула вест да се Тања Савић удала у Бањалуци, јер је на свом Инстаграм профилу објавила мистериозну слику у венчањици и ставила локацију и пребивалиште градоначелника Драшка Станивуковића.

Забава 26.05.2022 | 18:31
Тања слагала да је слика у венчаници настала у Бањалуци!?

Иако се и тада претпоставило да је у питању само снимање новог спота, екипа "Папарацо лова" ухватила је певачицу истог дана у родном Смедереву, те је очигледно да је певачица само жељна медијске пажње.

 
Tanja Savić <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПАПАРАЦО ЛОВ

Наиме, Савићева је 23. маја објавила да се налази у Бањалуци, позирајући у белој венчаници, алудирајући на њену романсу са градоначелником тог града, Драшком Станивуковићем, те по ко зна који пут додатно погрејала приче да су њих двоје у емотивном односу. Ипак, папарацо екипа уснимила је истог дана певачицу у Смедереву, испред куће у којој живи са синовима.

Тања је ушла у аутомобил, којим је управљао њен брат, а затим се одвезли до једне забачене локације у Београду, како би снимила спот - дакле, ништа од Бањалуке.

Певачица је управо на овој локацији и снимала фамозне кадрове у венчаници. Од младожење, а ни од Драшка, није било ни трага, ни гласа, те је очигледно да се Тања поново поиграла са медијима, само желећи да се о њој пише што више.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар