Карлеуша је желела да донира паре за краву Славицу али је новац већ био прикупљен!

Данас је у медијима одјекнула вест да је Јелена Карлеуша донирала 150.000 динара удружењу студената ветерине, како би једну краву поштедели сигурне смрти.

Забава 24.05.2022 | 20:23
Карлеуша је желела да донира паре за краву Славицу али је новац већ био прикупљен!

Ипак, студенти су ово демантовали, али кажу да је Јелена заиста желела да помогне.

 - Морамо да демантујемо ову информацију, јер када смо ступили у контракт са Јеленом, која је хтела да плати откуп краве Славице, ми смо већ имали довољно новца од појединачних донација људи. Јелена и даље жели да помогне око додатних трошкова и надамо се даљој сарадњи. Захвални смо на доброј вољи и интересовању које показује - написали су студенти медицине оглашавајући се овим поводом.

Karleuša je poznata kao borac za životinje, ali nije donirala novac za kravu Slavicu: Studenti demantovali

Подсетимо, данас је било речи о акцији студената ветерине, који су откупили краву Славицу од фарме која им ју је позајмила за праксу. Како је раније испричала студенткиња која је учествовала у овој акцији за студенти су се везали за њу и одлучили су да је откупе, а на почетку нису имали довољно средстава.

- Славица је дошла код нас почетком фебруара, када је почео и летњи семестар, и била је намењена за практичну наставу. Будући да она не може да остане стеона, њу фарма након наше праксе шаље у кланицу и онда тако окончава свој живот. Ипак, како смо се за њу сви везали и дали јој име, нисмо хтели да исход буде такав, па смо покренули акцију прикупљања новца, како бисмо је откупили. Фарма је тражила 150.000 динара и ми смо тај новац прикупили, али остаје да видимо колико ће новца још бити потребно за њен превоз и храну - рекла је студенткиња раније.

(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар