Дарко Лазић се офарбао, па оплео по рокеру: Ко је Ђорђе Давид, молим вас?!

Дарко Лазић говорио је о изјави Ђорђа Давида да је све око њега "тужно и греота од Бога", као и о томе како му је након раскида везе са колегиницом Барбаром Бобак.

Забава 17.05.2022 | 21:33
Дарко Лазић се офарбао, па оплео по рокеру: Ко је Ђорђе Давид, молим вас?!

- Цео живот ме прате моје песме, оно што отпевам после буде. Драго ми је да Барбара ради оно што воли. Око њене нове песме смо заједно радили, остали смо у добрим односима. Живели смо годину дана заједно, глупо би било да кажем да сад не патим. Боље је да не будемо заједно, јер не иде. Боље добар развод него... - каже Дарко Лазић за Блиц.

 
Darko Lazić
ФОТО: ИНСТАГРАМ

- Ја кад се изнервирам ја или скинем браду или се офарбам... (смех) Што се тиче скандала недавног са вожњом, нека, идемо даље, диже се помпа велика, све што урадим то се направи од муве слон. Од колега ме нико није звао да ми пружи подршку! Не треба ми нико од њих. Хвала им, показали су све - рекао је, па се осврнуо на Ђорђа.

- Ђорђе Давид, ко је то? Ђорђе или Давид, молим вас? (смех) Па, добро, треба му мало рекламе, ако. Ја сам хуман човек, помажем - закључује Лазић.

Подсетимо, Ђорђе Давид је рекао да му је Лазића жао.

- Мени је тог дечка сада жао. Чини ми се да је на путу без повратка и то је тужно, све то, јер да имам његов глас ја бих имао пет солитера у Београду на води. Греота од Бога, тај човек има много моћан вокал, али ни глас није дрво, то је нешто што се троши - рекао је он за Блиц недавно.

Darko Lazić
ФОТО: ИНСТАГРАМ

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар