Лажирала своје венчање да би вратила бившег дечка(ФОТО)

У очајничком покушају да натера бившег момка да јој пошаље поруку, девојка која се на Тик Току представља као @диесцхаклин организовала је своје венчање, али лажно. Професионални фотограф, свадбена торта, раскошна бела венчаница и како доликује фалсификату, измишљени муж.

Занимљивости 02.12.2021 | 16:29
Лажирала своје венчање да би вратила бившег дечка(ФОТО)

Усамљена девојка је поделила са пратиоцима на друштвеној мрежи снимак свог лажног венчања који је од објаве „зарадио“ више од 1,7 милиона прегледа. На фотографијама се види како се она и њен лажни младожења мазе, смеју и плешу. У циљу представљања што уверљивије слике младожења је запевао серенаду.

<спан цласс="имаге-соурце">Принтсцреен/Тик Ток <фигцаптион>  <п дата-wтг-лазy="5">За оне којима ни то не би било довољно, за крај је оставила фотографије са коњем на којем су младенци одјахали у срећан брак.

<п дата-wтг-лазy="6">Будући да само професионални фотограф у Великој Британији, како пише Тхе Сун, кошта око 1.600 фунти, схватамо да ју је ова варка заиста много коштала. На жалост, ништа од тога није било довољно да јој се бивши опет јави, али је њен видео успео да „прошета“ светом и сакупи преко 146.000 лајкова.

<п цласс="тxт">- Најгоре је што је видео слике, а није ми се јавио, открила је.

<фигуре цласс="сингле-неwс-имг" дата-wтг-лазy="9"><имг срц="хттпс://24седам.рс/дата/имагес/2021-12-01/213399_лазно-венцање-1_ифф.јпг?т=1638369239" /><спан цласс="имаге-соурце">Принтсцреен/Тик Ток <фигцаптион>  <п дата-wтг-лазy="10">"Требало је само да фотографишете веридбу", "једном кад се венчате - готово је", "Све ми је јасно, али што сте коња увели у све ово?", "Зашто би се јавио жени која је удата", само су неки од коментара испод спорног видеа.

<п дата-wтг-лазy="10">(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар