Угледајте се на предсједника Вучића и Србију

- А мој начин је да увијек будем доступан свом народу, увијек ћу бити са својима и међу својима, радећи поштено и предано свој посао, по закону, вјери и правди...

Република Српска 23.10.2021 | 13:33
Угледајте се на предсједника Вучића и Србију

- Република Србија на челу са предсједником Александром Вучићем ових дана још једном показује да је лидер у региону, стуб стабилности западног Балкана и да незаустављиво иде европским путем, обезбјеђујући просперитет и сигурност свим својим држављанима, казао је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић (СДС)

Реагујући на нападе, којим је ових дана изложен од СНСД-а и њихових сателита због посјете Шефика Џаферовића Бијељини и сусрета са њим, градоначелник Бијељине је саопштио да ће данас у Београду бити одржан састанак предсједника Србије Александра Вучића са чланом Предсједништва БиХ из српског народа Милорадом Додиком, а најављен је и сусрет са бошњачким лидером Бакиром Изетбеговићем.

"На овај начин је још једном показано да су разговори између легитимно изабраних представника народа обавеза и потреба, како би се заједно градила боља и сигурна будућност, уз одржавање мира и стабилности у региону", казао је Петровић и додао:

"Ових дана се могу чути негативни коментари који првенствено долазе од стране политичких противника а у вези са званичном посјетом Бијељини члана Предсједништва БиХ из реда бошњачког народа Шефика Џаферовића. Одједном су им ,,пуна уста'' национализма и бриге за борачку популацију, коју су последњих година довели до руба егзистенције и одузели им свако достојанство. Нисам ја са Џаферовићем пио кафу и ћаскао, већ имао званични састанак на којем је договорено финансирање битних пројеката за наш град.

Иронија је што сам са Џаферовићем постигао конкретне договоре, који ће донијети корист нашем граду, док са друге стране, свакодневно имамо само опструкције с Додикове стране и његове коалиције која себе назива „Договор за Бијељину“, а захваљујући њима, договор је само мисаона именица".

Градоначелник Бијељине истиче да свој патриотизам и љубав према српству и Републици Српској показује и показиваће на свој начин".

"А мој начин је да увијек будем доступан свом народу, увијек ћу бити са својима и међу својима, радећи поштено и предано свој посао, по закону, вјери и правди", наводи Петровић и поручује борцима, ратним војним инвалидима и породицама погинулих бораца да су његова врата, као и до сада, увијек отворена и да ће увијек бити спреман да помогне, како испред Градске управе као градоначелник Бијељине тако и приватно,  онолико колико може и како може.

"Без лажних обећања, без окретања главе, без сликања и експонирања, ту сам са вама и вјечно ћу бити захвалан за све што сте урадили у одбрани српског народа и стварању Републике Српске. Увијек ћу се одазивати на позиве за обиљежавање годишњица из Одбрамбено-отаџбинског рата и парастосе погинулим борцима, јер поштовањем и сјећањем на своје жртве, између осталог, показујемо да памтимо славну српску историју", казао је Петровић.

Али, каже он, исто тако, свима поручујем да заједно морамо даље да идемо путем мира, ниједна људска жртва не смије више пасти, не смијемо никада више дозволити да иједно дијете остане без родитеља, да иједна мајка заплаче на гробу свог дјетета, да иједна кућа гори у пламену, да иједан човјек напусти своје огњиште због страха и очувања голог живота.

"Ова земља је толико натопљена крвљу да ниједна кап крви више не смије пасти на ове просторе док је свијета и вијека", порука је првог човјека Бијељине.

Он наглашава да хушкачка реторика и ратне варнице нису његов ниво и никада неће бити.

"Водићу политику мира и дијалога док год сам на функцији представника народа, а члану Предсједништва БиХ Милораду Додику као и свим његовим сарадницима имам да поручим само да се угледа на, мудријег од себе, Александра Вучића и најзад крене путем политике изградње стабилности. Живјела Република Српска! Живјела Србија!", порука је градоначелника Бијељине Љубише Петровића.

(БН)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

БАЊА ЛУКА

23.10.2021 11:58

ШТА ЋЕ ТЕБИ БАНДИТИ И КРИМИНАЛЦИ ИЗ ЦРВЕНЕ СЕКТЕ ДРЖАТИ ПРЕДАВАЊЕ!?!?! ТРЕБА УЋИ У ФАЗУ ИЗГРАДЊЕ ШТО ВИШЕ ЗАТВОРА ДА БАНДУ ИМАМО ГДЈЕ СМЈЕСТИТИ.... НАРАВНО ТРЕБА НАПРАВИТИ СПОРАЗУМ И СА КПЗ ЗЕНИЦА ГДЈЕ ЋЕ ИЋИ НАЈКРУПНИЈЕ РИБЕ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.10.2021 14:20

Зови Интеграл да прошири затвор за једно 1500м/2....ако је и то довољно

Name

Петровићу

23.10.2021 12:05

Довољно си интелигентан да схватиш да губитници морају тражити и непостојеће кривце,с циљем да себе оперу код народа,па,и у властитим очима. Треба их игнорисати,нека иду путем без повратка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво Љубиса!

23.10.2021 12:10

Подрска !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.Лука

23.10.2021 12:32

Сваки коментар је сувишан.Браво!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аналитика

23.10.2021 12:37

Додик се игра са РС, јер је он није ни правио! Само је опљацкао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

23.10.2021 20:11

Опљацкао је РС али добро.

Name

XxЛ

23.10.2021 12:48

Друзе мој ти си краљ, да су сви такви у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глигорев

23.10.2021 13:05

Без коментара, твој рад је за примјер Градоначелниче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

23.10.2021 13:27

Какав диван градонацелник ,нека се мало сви угледају на њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.10.2021 13:44

Љубиса петровиц нас градонацелник краљ подрска

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

23.10.2021 18:12

Рече Вуциц да је Миле све у праву?!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

24.10.2021 13:04

Господине Петровицу преузмите ви млади да водите РС-у.Ти сто су власт и опозиција показали су да ниста невреде.Млад сте цовјек треба да се борите за бољу будуцност и да рјесавате економска питања.Пуна подрска вама и господји Тривиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Косовка у бн

24.10.2021 15:25

Добар ..добар је Др.Петровић..градоначелник Да Бог да се угледао ба Палму.. Фино..то 4ади Скида лопуже с трона и полако цисти град..БН Такоооо бре .. Никакве критике од супротних....Нека свако на власти покаже ..ста могу и знају Ако је дивро ,остају даље Срећнооооо докторе..

ОДГОВОРИТЕ