Маринко Роквић тешко болестан, отказао наступе

Певач Маринко Роквић је у тешком здравственом стању, и већ неко време се бори са бектеријом која му је напала организам. Роквић је наводно лоше, једва прича, а све наступе је отказао док се не излечи.

Забава 22.10.2021 | 14:02
Маринко Роквић тешко болестан, отказао наступе

Ситуацију додатно погоршава и то што је Маринко имао операцију цисте, крајем прошле године, а затим је добио и корону. Све то га је у потпуности исцрпело, и тешко бори са новим здравственим проблемом. Маринко је рекао да је здравствено веома лоше, и пожалио се да већ месецима води битку с бактеријом, као и да је због здравственог стања одбио бројне наступе.

- Многи су ме звали да идем да наступам, али сам морао све да одбијем због здравствених разлога. Супруга је ту уз мене, синови такође. Нисам сад у стању да причам, једва говорим, чујете. Ако можете да ме позовете док прође све ово, молим вас. Нешто сам ставио у уста и не могу даље да причам. Морамо сачекати да ово прође, па када се опоравим, да лепо причамо, извините.

- Биће он добро – рекао је Никола, не желећи да продубљује тему о очевом здравственом стању, које је и даље неизвесно.

Иначе, Маринко прошле године прележао корону, а након тога оперисао цисту. Након интервенције Маринко је за медије рекао да се осећа добро, те да жена брине о њему.

- Опорављам се, добро сам. До пролећа ћу опет бити онај стари, у форми. Треба времена за то, али не тренирам фудбал. Знам да не би требало да имам теже физичке напоре, не морају то лекари да ми саветују, пазим се. Моја жена Славица се баш била уплашила, али добро, све је прошло. Лепо ме негује и пази, угађа ми. Пошто сам прележао корону, требало би да будем мало опуштенији, али ипак се и даље пазим. Не виђам се ни с ким, фали свима то дружење. Понекад одем с другарима на ручак, али ваљда ће ово проћи ускоро - испричао је он тада.

Marinko Rokvić
фото: Драгана Удовичић

(курир.рс/републила.рс/С.телеграф)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Адријана Бијаковиц

22.10.2021 13:39

Не дај се легендо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Армин

23.10.2021 12:29

Свако добро, добри Цовјеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

23.10.2021 14:25

Брз опоравак Маринку.

Name

ивица

23.10.2021 14:46

можеш ти то,мајсторе....

ОДГОВОРИТЕ