Објављен снимак пожара у ковид болници у Тетову

На друштвеној мрежи Тик Ток појавио се снимак тренутка када је избио пожар у привременој болници у Тетову, у ком је 14 људи погинуло, а 12 повријеђено.

Вијести 10.09.2021 | 18:41
Објављен снимак пожара у ковид болници у Тетову

Видео је снимљен сигурносним камерама тетовске болнице, а на њему се види колико се брзо ватра проширила и за само три минута цијела болница је окружена ватром.

На снимку се види како људи излијећу кроз прозоре, покушавајући да се спасу, а послије неколико секунди густ дим се надвио над камерон, па су неки од кадрова тешко уочљиви, преноси македонска Телма.

У међувремену је у судској медицини завршена обдукција 14 жртава пожара. Узроци смрти су висока температура, опекотине и гушење. ДНК анализа је при крају, а тужилаштво ће извјештај примити касније током дана.

Предсједник Сјеверне Македоније Стево Пендаровски рекао је данас у Тетову да, према информацијама које је добио од надлежних, за сада нема назнака да је пожар у привременој ковид болници у том граду намјерно изазван.

Како је рекао, надлежни јавни тужилац обавијестио га је да ће за дан или два формално завршити истрагу и што је прије могуће објавити извјештај о пожару.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ја

10.09.2021 17:39

Туга голема

ОДГОВОРИТЕ
Name

Је ли то ломача

10.09.2021 20:27

Да ли је неко намјерно изазвао пожар на ЦОВИД-болници?

ОДГОВОРИТЕ