Цеца отворила душу: Живот ме је носио од немила до недрага!

Популарна певачица Цеца Ражнатовић проговорила је о темема о којима ретко прича у јавности.

Забава 01.09.2021 | 18:42
Цеца отворила душу: Живот ме је носио од немила до недрага!

Фолк звезда причала је о нези, дијетама, старењу, менопаузи, психотерапији, о томе како се осећа као бака, какав јој је однос са снајом Богданом и како јој је веза са Богданом Срејовићем улепшала живот.

Иако је увелико у петој деценији, Цеца изгледа боље него икада. Редовно се негује, посећује козметичара а сваког јутра има рутину коју никада не пресаче.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/08/12/13/2676207_цеца-врњацка-бања-31072021-0066_фф.јпг?вер=1630490681" алт="Цеца Ражнатовић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АТА ИМАГЕС

- Темпо живота који ми певачи водимо у многоме се разликује од оног који воде људи који се баве другим професијама. Мени се последњих месеци дешава да када дођем са концерта буде већ пет сати ујутру, те ми је тада сан преко потребан. Ујутру постоје правила којих се годинама уназад придржавам, то је та јутарња рутина, када се умивате, хидрирате кожу, а потом доручак, јутарња кафа и дан може да почне – рекла је Цеца.

Старење са собом такође доноси и неминовну менопаузу. Осим физичких промена, многе жене у овом периоду се боре и са психичким проблемима и депресијом.

- За сада не размишљам о менопаузи. А што се тиче психе, не мислим да су разговори са психотерапеутом баук. То су стручна лица која нам кроз разговор могу дати храбрости да се осећамо боље и да учинимо добре ствари за нас. Мене је живот носио од немила до недрага, али сам некако увек сама са собом успевала да пронађем најбоље могуће решење. Уз све то имала сам подршку пријатеља, а посебно моје породице.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/08/22/22/2687147_цеца01_фф.јпг?вер=1630490698" алт="Цеца Ражнатовић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

Њена килажа не осцилира много с годинама, који килограм горе-доле. Каже да је до скоро била на дијети, али да се сада ипак мало опустила.

- До недавно сам била на режиму, али тренутно је фаза када управо због тог темпа живота не стижем да једем тачно на време и слободно могу да кажем да сам се мало опустила. Прија ми, али мислим да ћу брзо "пресећи" и наставити да пазим шта уносим у свој организам.

Иако је милиони обожавају, каже да на прсте једне руке може да наброји људе на које може да се ослони у сред дана или ноћи. Никада се не каје ни због чега, јер како каже, од кајања нема ништа.

- Ствари које су прошле не могу се изменити. Памтим тамо где сам погрешила, те се трудим да такве грешек више не правим. За сада ми иде од руке - рекла је уз осмех Цеца.

Чињеница је да су све Цецине везе биле са млађим мушкарцима, а она је открила да ли је то због тога што се с њима много боље разуме.

- Апсолутно. Како другачије? - рекла је.

Цеца је у вези са Богданом Срејовићем, који је од ње млађи девет година. Ево шта јој је донела веза са згодиним Београђанином.

- Све оно што једној жени може да донесе веза са особом која вас разуме и подржава на свим животним пољима. То је данас реткост - каже Цеца.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/08/17/17/2681617_богдан-срејовиц-цеца-разнатовиц3_фф.јпг?вер=1630490713" алт="Цеца Ражнатовић, Богдан Срејовић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

(Курир.рс/Најзена)

Коментари / 0

Оставите коментар