Шпанкиња се удала за српског глумца па заиграла коло!

Глумац Урош Јовчић и лепа Шпанкиња Џени Мартин недавно су се једно другоме заклели на вечну љубав, а како кажу, организација венчања им није тешко пала јер су знали тачно како желе да изгледа њихов велики дан.

Забава 30.08.2021 | 21:12
Шпанкиња се удала за српског глумца па заиграла коло!

Наиме, пар је направио гала славље на којем су окупили породицу и пријатеље. Лепа Шпанкиња није крила срећу, а како каже, пре него што је упознала Уроша није ни слутила да ће се удати управо у Србији.

- Увек сам сањала своју свадбу, од 13. године сам је планирала, само нисам знала да ће да буде у Србији. Имала сам у глави све како хоћу да изгледа, какву ћу венчаницу носити. Урош ме је запросио у новембру, а од почетка ове године сам имала све договоре завршене, око венчанице, имала сам идеју како хоћу све да изгледа, тако да су припреме биле лаке. Једва смо чекали тај дан и да уживамо, да буде права српска свадба - открила је она.

- Српско коло је прва ствар коју сам научила. Супер је било, уживали смо! Мени је све изгледало као сан.

Подсетимо, инфлуенсерка Леа Станковић била је кума својој колегиници, а међу познатима који су славили љубав Џени и Уроша су били глумци Ђорђе Стојковић, Стеван Пиале, Горан Јевтић и Владимир Ковачевић.

Млада је блистала у прелепој венчаници и играла је токо целе вечери.Оно што је све изненадило јесте први плес младенаца. Наиме они су играли уз песму "Форевер yоунг", а онда је одједном кренуо хит Тее Тировић "Хајде", те су се Урошу и Џенфер на подијуму придружили и гости.

Подсетимо, пар се верио прошле године, а пре везе са Урошем, Џени је живела на Тенерифима, али се због љубави доселила у Србију. Са Урошем живи у стану који су им уступили његови родитељи, а глумац је једном приликом испричао да са изабраницом планира гала свадбу.

Dženi Martin <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(Курир.рс/блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Комсиница

30.08.2021 20:15

Предивно.

ОДГОВОРИТЕ