Синдикалац Миодраг Фемић од данас нови члан ПДП-а

Бореновић је навео да ће др Фемић бити важна карика ПДП-овог Савјета за здравство.

Република Српска 21.07.2021 | 16:09
Синдикалац Миодраг Фемић од данас нови члан ПДП-а

„Јако ме радује и сматрам врло значајним што људи који имају кредибилитет, искуство и знање, попут доктора Фемића, прикључују баш ПДП-у, што је потврда да виде ПДП као партију будућности, која има идеје и визију, као и добре намјере према Републици Српској и нашем народу“, рекао је Бранислав Бореновић, предсједник ПДП-а, након данашње конференције за медије на којој је представљено приступање прим. др Миодрага Фемића ПДП-у. 

Бореновић је навео да ће др Фемић бити важна карика ПДП-овог Савјета за здравство.

„Др Фемић ће својим знањем, савјетима и искуством помоћи да додатно унаприједи ПДП-ов Програм обнове Републике Српске. Одлучили смо да надоградимо програм, јер околности, четири године од израде првобитног, то захтијевају, а посебно у области здравства. Један од основних приоритета нашег програма ће свакако бити здравствени систем, јер нам је циљ да наши грађани имају најбољу могућу његу, а наши љекари услове да остају у Републици Српској“, рекао је Бореновић. 

Др Миодраг Фемић је рекао да у ПДП-у види вољу за напретком и људе који желе добро Републици Српској: 

„ПДП се озбиљно бави програмским питањима из различитих области, при чему здравство није запостављено. Желим да допринесем једној таквој политици, јер је крајње вријеме да област здравства постане један од основних приоритета. Здравство је на инфузији, само је питање имамо ли боца за инфузију. ПДП је препознао нашу борбу за побољшање овог катастрофалног стања и на томе сам захвалан, те желим да директно допринесем нашем заједничком циљу“, рекао је Фемић.