У Италији на кров куће "слетело" 8.5 килограма дроге!

Власници куц́е у Италији поприлично су се уплашил када им је тачно 8,5 кг чистог кокаина "слетело" односно пало на кров куће.

Занимљивости 15.07.2021 | 15:25
У Италији на кров куће "слетело" 8.5 килограма дроге!

Јер приморедаја није испала како треба па је дрога класе А пробила кров куће након што је погрешно избачена из авиона !

Францесцо Риззо - 28-годишњи инструктор летења из Рима - оптужен је да је у марту ове године "бацио" на куц́у у Ористано на Сардинији готово 9 килограма дроге.

Дрога класе А је требала да буде ипоручена дилерима али је она уместо тога како смо рекли, пробила кроз кров куц́е у селу Баратиц́и Сан Пиетро, ​​при чему је сломила соларни панел, наводи Даилy Маил.


Након што су чули прасак, власници куц́е су позвали полицију. Поллицајци су у почетку били збуњени како је дрога могла да падане на куц́у то јест на кров.

Током увиђаја полиција Ористано је рекла да би дрога на улици могла да вреди око 6,8 милиона фунти (4,91 милиона уса долара).

Истраге су накнадно откриле да је авион полетио са аеродрома Рома Урбе, али је нестао са радара око 20 минута док је био изнад Сардиније.

ГПС и ЦЦТВ слике потврдиле су да је летелица прелетела Ористано.

Након вишемесечне потраге за Риззом, полицајци су успели да га ухапсе у уторак, 13. јула током заустављања на аеродрому Цаглиари-Елмас на Сардинији током лета из Немачке.

Полиција је рекла да први пут чује да је ико покушао тако готово дрску примопредају дроге.

(Занимљивостидана.цом)

 

<див цласс="е-маилит_бтн_Фацебоок">  <див цласс="е-маилит_бтн_Тwиттер">  <див цласс="е-маилит_бтн_Мессенгер">  <див цласс="е-маилит_бтн_WхатсАпп">  <див цласс="е-маилит_бтн_Вибер">  <див цласс="е-маилит_бтн_Гмаил"> 

Коментари / 0

Оставите коментар