Саслушаван четири сата: Никад јаче обезбјеђење

Дарко Елез саслушаван је четри сата у петак у Тужилаштву Кантона Сарајево, како би дао исказ у вези неразјашњеног убиства сарајевских полицајаца Давора Вујиновића и Адиса Шеховића, преноси Аваз.

Босна и Херцеговина 19.06.2021 | 18:21
Саслушаван четири сата: Никад јаче обезбјеђење

Према њиховим наводима, Елез је у тужилаштво дошао под великим мерама обезбеђења.

- Елез је стигао у тужилаштво под јаком полицијском пратњом из затвора у Војковицима, а полицијске снаге биле су распоредене по целом граду. Преко десет марица, неколико возила и на десетине полицајаца обезбеђивало је спровођење Елеза.

Саслушање је трајало пуна четри сата - преносе они и додају:

- На ногама су били сарајевски специјалци, Јединица за подршку МУП-а КС, Судска полиција - сви наоружани с дугим цевима. Ради се о највећем степену обезбеђења, а томе сведоче и снајперисти који се налазе на крову оближњег објекта.

Иначе, Елез је 3. марта изручен Босни и Херцеговини из Србије и од тада се налази у притвору. Истрага је везана за бруталну ликвидацију сарајевских полицајаца Шеховића и Вујиновића траје већ трећу годину, али без резултата. 

Никада није пронађено ни пушка ни возило које се кобне ноћи било на Алипашином Пољу у Сарајеву. Полиција је недуго након убиства ухапсила четриш особе, али су они након девет месеци притвора пуштени на слободу.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милица

19.06.2021 17:58

Закачиш му лисице за шасију комбија и никакво обезбјеђење не треба..

ОДГОВОРИТЕ