Трговац и пословођа осумњичени за тешку проневјеру

- Трговац и пословођа чији су иницијали Н.Б. и С.М. осумњичени су да су у једном трговачком објекту у Требињу починили кривично дјело проневјере и да су противправно присвојили новац и робу у вриједности од 230.344 КМ, саопштено је данас из требињске Полицијске управе.

Република Српска 18.06.2021 | 13:19
Трговац и пословођа осумњичени за тешку проневјеру

Они се сумњиче да су проневјеру вршили од 1. јануара до 7. јуна ове године, радећи на мјестима трговца и пословође у једном трговачком објекту привредног лица, наведено је у саопштењу.

Полицијска управа је због тога Окружном јавном тужилаштву Требиње поднијела извјештај о почињеном кривичном дјелу због постојања основа сумње да су те особе починиле кривично дјело проневјере, навели су из требињске полиције.

Полицијска управа је за пет мјесеци ове године евидентирала 11 кривичних дјела из области привредног криминалитета - девет недозвољене трговине и по једно злоупотребе службеног положаја или овлашћења и несавјесног рада у служби.

(Срна) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ловав

18.06.2021 13:31

Провјери колико је закупнина васо Савић ЛУ СЕМБЕРИЈА БИЈЕЉИНА отписао ресторану Ловац Бијељина. Донијета одлука на Управном, нико незна колико је само секретар.....

ОДГОВОРИТЕ