Жељели су да нас натјерају да напустимо састанак

Јуче је настављен дијалог у Бриселу и то је до сада била најчуднија фаза преговора. Приштина је јуче жељела да нас наведе да напустимо састанак и да се дијалог прекине нашом кривицом, рекао је предсједник Србије Александар Вучић данас на конференцији за штампу у згради Генералног секретаријата предсједника Републике.

Србија 16.06.2021 | 13:25
Жељели су да нас натјерају да напустимо састанак

Додао је да је српска делегација успјела на кратко да каже у вези са несталим особама.

– Покушали смо да покажемо да не желимо никога да сакријемо, а истовремено да успјемо да приштинска страна нама и међународној заједници омогући приступ одређеним локацијама на КиМ како бисмо испитали имали закопаних тијела Срба – рекао је Вучић.

Како каже, 21. јуна биће одржана сједница Народне скупштине на којој ће говорити темељно о сваком питању у вези са КиМ и ситуацијом коју Србија са међународном заједницом, рекао је предсједник Србије Александар Вучић данас на конференцији за штампу у згради Генералног секретаријата предсједника Републике.

Вучић се обраћа нацији након што је јуче имао трилатералне разговоре у Бриселу, којима су присуствовали премијер Косова Аљбин Курти, шеф дипломатије ЕУ Жозеп Борељ и специјални представник за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак.

(Тањуг) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

НР

16.06.2021 13:37

Сада ће тражити референдум. Као и у РС што се ради када загусти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељели су

16.06.2021 14:44

Они су вас истјерали са Косова. То је главније!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Али

16.06.2021 16:39

Ти то ниси дозволио председниче и онда су они детонирали. Каква појава.

ОДГОВОРИТЕ