Џејов кум открио како су обележили његов рођендан и шта ће Марија урадити оцу у част!

Џеј Рамадановски преминуо је 6. децембра прошле године, а ускоро се навршава пола године, откад више није међу нама.

Забава 05.06.2021 | 12:30
Џејов кум открио како су обележили његов рођендан и шта ће Марија урадити оцу у част!

Кум и близак пријатељ Рамадановског, клавијатуриста и певач Зоран Јагодић Руле открио је како породица покојног певача живи шест месеци након његове смрти, како су обележили његов недавни рођендан, али и како је пандемија корона вируса утицала на његово здравствено стање и прерани одлазак.

- 29. маја смо изашли на његов гроб, био му је рођендан, били смо сви заједно. Окупили смо се ми најближи, његове ћерке, ја, Андријана, били су и кумови и пријатељи с Дорћола. Мало смо се испричали, подсетили неких ствари. После тога смо отишли на ручак код пријатеља и присетили се неких наших догодовштина са нашим Џекијем. Био је близанац у хороскопу, увек весео, раздраган, добар по души. Без Џеја је сваког дана све теже и теже. И даље очекујемо да ће се појавити однекуд, позвати, он је био тако непредвидив, позитивац. Увек спреман за шалу - почиње Руле причу и додаје:

- Џеј ми фали првенствено као пријатељ, као друг... Њему сам увек могао да се поверим, да му кажем какав проблем имам, био је увек ту да ме саслуша. Знао је да ме подржи, да ме посаветује... - каже Руле и открива које Џејеве колеге су увек ту за његову породицу и након његове смрти.

- Пејовић, Лукас и браћа Матић су увек ту шта год да треба Џејевој породици, мени... Увек би помогли, они су расли уз њега - рекао је певачев кум и открио шта је Џејева ћерка одлучила да уради у његову част.

- Марија је веома талентована, љубав према музици је наследила од оца. Одлучила је да уплови у музичке воде и гради каријеру, сада само треба да јој нађемо правац. Ради на каријери, жели да кроз песме сузбије своју бол за покојним оцем, зна да би он био срећам да је види успешну у музици и да би је подржао - каже Руле и открива колики недостатак се осећа на Дорћолу, након Џејевог прераног одласка.

- Џеј је стално седео у тој кафани у Цара Душана, и било је ту неких места у Страхињића Бана која смо волели да обилазимо. Џеј је могао да уђе у коју је год хтео кафану, сва врата су му била отворена. Није му било баш забрањено да конзумира алкохол, нити је он претеривао. Сви су га у крају познавали, људи су били присни са њим, он је једноставно био такав, срдачан са свима. У крају је све исто, али нашег Џеја нема. Осећа се огроман недостатак, који никада неће моћи да се надокнади. Замислите како је тек мени, 25 година смо били нераздвојни - каже Јагодић и открива како је ситуација са короном утицала на здравствено стање Рамадановског.

- Ова ситуација са короном утицала је на Џеја. Он је био човек који је сваког дана навикао да се креће, дружи и одјендом му је то било онемогућено. Затворио се у собу, није био навикао на то. Поштовао је мере, стварно, није нигде ишао, али то је био шок за њега. Мислим, естрада је била посебно угрожена, корона је оставила велики траг. Џеј није више имао позива, све је стало. Па онда и то што не можеш да се крећеш, седиш код куће, једеш. То све је веома утицало на Џејево стање... Нећемо га заборавити, спрема се и књига и филм о њему, остаће да живи међу нама заувек - поручио је певачев кум.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар