Драма у згради Кантоналног суда у Сарајеву

Мушкарац ухапшен након што је покушао да удари једног судског полицајца.

Босна и Херцеговина 27.04.2021 | 16:20
Драма у згради Кантоналног суда у Сарајеву

Права драма одвијала се данас у поподневним сатима у холу Кантоналног суда у Сарајеву којом приликом је ухапшен Б. Ј. , а двојица судских полицајаца су затражила лијечничку помоћ. 

Како су на испричали очевици, у једном тренутку у холу суда зачула се жестока свађа и галама, а потом и вриска.  

-  Видио сам више судских полицајаца који су држали крупнијег момка који је лежао на тлу. Након што су га везаног подигли, одвели су га у једну просторију у приземљу. Убрзо је дошла и Хитна помоћ- казао нам један од очевидаца. 

Како је за портал "Аваза" потврдио директор Судске полиције Федерације БиХ Џенад Грошо о инциденту су одмах обавијештени припадници Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево.

- Дошло је до нарушавања јавног реда и мира од стране једног лица приликом улаза у зграду суда. Упозорен је од стране судских полицајаца, није поштовао наредбе и кренуо је на нашег службеника да га удари.  Двојица судских полицајаца савладали су његов отпор, везали га, а позвана је и Хитна помоћ. Наши службеници су отишли у Општу болницу да им се утврди степен повреда. Лице ће бити предато МУП-у Кантона Сарајево на даљу обраду - казао нам је Грошо. 

Напоменуо је да уколико се утврди да је у питању напад на службену особу, о свему ће бити обавијештен и дежурни тужилац.

(Аваз) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ТЕШКО НАМА

27.04.2021 17:29

САД ЋЕ ИСПАСТИ ДА ИМ ЈЕ ПОЛОМИЈО КИЧМЕ И ДА СУ ПРЕТРПЈЕЛИ СТРАХ КОЈИ ЋЕ ИМАТИ ДО КРАЈА ЖИВОТА. ОБРАДИТИ ЉУДЕ ЗА ПЕМЗИЈУ КОЛИКО ЈЕ ДО 1 МАЈА. ПА ТО ВАМ ЈЕ ПОСАО. НЕЋЕТЕ ШЕТАТИ ПО СУДУ У УНИФОРМАМА И ПРИМАТИ ПЛАТЕ КАО ДА СТЕ МАНЕКЕНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зага

27.04.2021 19:56

СУМЊАМ ДА ЈЕ ИЗ ЦИСТА МИРА ИЗВРСИО НАПАД(АКО ЈЕ ТО КАКО НАВОДЕ). МНОГО ЈЕ ПОЛИЦАЈАЦА КОЈИ МИСЛЕ ДА ИХ УНИФОРМА ЦИНИ БОГОВИМА И НЕДОДИРЉИВИМ. Е, ПА, И ОНИ КОЈИ НЕ НОСЕ ТЕ УНИФОРМЕ ИМАЈУ ПОНОС И ЦАСТ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предатор

28.04.2021 05:46

У САД кад нападнес полицајца.... зна се како заврсис. А овде те сви сазаљевају . Па полиција носи униформу нетреба бољи разлог да их нападнес.

ОДГОВОРИТЕ