Аутом улетио на терасу ресторана, има повријеђених

У Загребу се вечерас догодила саобраћајна незгода у којој је двоје људи повријеђено, након што је возач аутомобилом улетио на терасу ресторана.

Вијести 19.04.2021 | 22:20
Аутом улетио на терасу ресторана, има повријеђених

Незгода се догодила око 20.00 часова.

До незгоде је дошло тако што се возач “мерцедеса” загребачких регистарских ознака забио у терасу ресторана “Петица”, који се налази преко пута Аутобуске станице.

Како пише портал “24 сата”, возач је пребрзо ушао у кривину, изгубио контролу над возилом и потом аутом одлетио у терасу ресторана.

Није познато јесу ли међу повријеђеним гости ресторана или возач, а увиђај је у току.

– На тераси су била два госта, скоро их је згазио, али никоме се ништа страшно није догодило. Возач је с пута ушао великом брзином у улицу. Возач је млађи, био је у шоку – испричали су за портал гости који су се тамо затекли.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ноле

20.04.2021 07:31

Не капирам сто се замагле регистарске таблице.Ста,је ли це се мозда доказати да није крив,или це кад га буде продавао реци да ауто није лупано.Стварно не разумијем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познато

20.04.2021 08:57

Овдје се изгледа ради о неком бијесном ауту, младјаног татиног сина. Е па сад, кад тате газе овај народ, морају се поцети и уходавати у истом, њихови мезимци. Дјелује сурово, али ту истину зивимо одавно.

ОДГОВОРИТЕ