Абазовић на саслушању због изјава о Вељовићу

Потпредсједник Владе Црне Горе Дритан Абазовић позван је да се у својству грађанина у понедјељак, 19. априла јави Специјалном полицијском одјељењу, а у вези са изјавом о организатору и финансијеру недавних протеста, пишу подгоричке Вијести.

Регион 16.04.2021 | 13:06
Абазовић на саслушању због изјава о Вељовићу

Позивајући се на своја сазнања, лист пише да је позив Абазовићу упућен по налогу Специјалног државног тужиоца, а инспектори специјалног тима су данас сачекали Абазовића испред канцеларије да му уруче позив.

Абазовић је синоћ у емисији “Начисто” ТВ Вијести потврдио ранију изјаву премијера Здравка Кривокапића да имају оперативна сазнања да је бивши директор Управе полиције, а садашњи саветник предсједника Црне Горе Веселин Вељовић повезан са тим окупљањима.

Он је рекао и да имају оперативна сазнања за још четири особе, од којих су неки бивши а неки садашњи припадници Управе полиције и Специјалне антитерористичке јединице.

Кривокапић је рекао и да је те протесте финансирала спрега криминала и политике.

Вељовић је раније одбацио те оптужбе.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дзоо

16.04.2021 12:09

Недај те му изаци док не казе ко му је нудио 21 миллион Еуропеан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аргумент

17.04.2021 09:55

Бас си наиван сто слушаш икога без да лицно провјериш да ли је то дезинформација или бас истина без обзира од кога долази. Нараво као млади политичар није добро оно правило као у махали рекла, казала. Доказ је важан. Или је и код тебе садашње правило као у региону Влада је Бог и морају сви вјеровати шта казе.

ОДГОВОРИТЕ