Богдан се уселио код Цеце у вилу: Био у изолацији

Богдан Срејовић, дечко Цеце Ражнатовић, наводно се заразио короном, а певачица је свог изабраника две недеље неговала у вили у Београду.

Забава 12.04.2021 | 20:27
Богдан се уселио код Цеце у вилу: Био у изолацији

Чим јој је девет година млађи момак јавио да има корона вирус, фолк звезда је инсистирала да се привремено усели у њену кућу како би му помогла да се што пре опорави.

- Богдан се средином марта пожалио Цеци да се не осећа добро. Жалио се на малаксалост и повишену температуру и одмах се јавио доктору. Тестирао се на корону и тад је сазнао да је заражен - прича извор близак познатом пару и додаје де је Срејовић одмах спаковао кофер и дошао код Ражнатовићеве.

- Цеца је предложила Богдану да се из момачког стана, који изнајмљује на Новом Београду, пресели на вилу на Дедињу. Рекла му је да не брине за њу јер она има антитела, те да му неће бити досадно код ње и да ће она да га негује. Он је то одушевљено прихватио и пуне две недеље је провео у изолацији код Цеце. Она се према њему понашала дивно, често му је мерила температуру, куповала му лекове и витамине, кувала чајеве... Ма ништа јој није било тешко.

Према речима њиховог заједничког пријатеља, певачици и менаџеру карантин није нимало тешко пао.

- По цео дан су гледали филмове и серије. Корон вирус их је зближио и учврстио њихову везу јер су први пут откад су се смували, пре неколико месеци, заједно провели под истим кровом толико времена. Богдан је излазио из Цецине виле само кад је ишао на преглед код лекара - прича извор.

Како преносе домаћи медији, заљубљени пар је био сам у кући.

- Нико од Цециних укућана није се бунио што је Богдан дошао у вилу. Те две недеље Анастасија је била у Новом Саду код дечка Ђорђа Куљића, а унук Жељко је са родитељима Вељком и Богданом био у Тителу - прича извор и додаје да се Цецин дечко пре неколико дана поново тестирао и сазнао да је негативан на корону.

- Богдан се већ вратио у стан који изнајмљује у близини ресторана где ради као менаџер. И даље осећа замор, али не жели да запоставља пословне обавезе. Иако више нису под истим кровом, Богдан и Цеца се виђају скоро сваки дан.

(курир.рс/ информер Фото: принтсцреен)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Фоцак

12.04.2021 22:20

Хвала,сада могу мирно спават!!!

ОДГОВОРИТЕ