Лакташи: Покушали пљачкати станове па ухапшени

Бањалучка полиција ухапсила је Жељка К. из Бањалуке и Зорана Љ. из Новог Града због покушаја крађа из четири стана у Лакташима у које су провалили помоћу специјалних алата али су остали без плијена.

Република Српска 12.04.2021 | 13:10
Лакташи: Покушали пљачкати станове па ухапшени

Наиме, како је саопштено из полиције,  припадници Полицијске станице Лакташи, полиција је ухапсила Ж.К. из Бањалуке и З.Љ. из Новог Града, која су затечена на лицу мјеста извршених кривичних дјела тешка крађа.

"Сумњиче се да су на подручју општине Лакташи 09.априла починили четири  кривична дјела тешка крађа у покушају. Такође, постоје основи сумње да су наведена лица у претходоном периоду починила и кривично дјело израђивање и набављање оружја и средстава намјењених за вршење кривичних дјела. Извршен је претрес стана, возила и других просторија које користе осумњичена лица којом приликом је пронађен и одузет провалнички алат, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем наведених кривичних дјела", наводе из ПУ Бањалука.

Наводе да су све мјере и радње предузете у сарадњи са Окружним јавним тужилаштвом Бањалука, а по наредбама Основног суда у Бањалуци.

Након комплетирања предмета, Окружном јавном тужилаштву Бањалука биће достављен извјештај у редовној процедури.

(Независне)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дјуро

12.04.2021 12:08

Па ко мозе милу пљацкати, кад је опљацкао сав народ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станисављевиц

12.04.2021 14:18

Они покусали па ухапсени Додиг и секта све опљачкали,издали и јос на слободи.....страсно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цирих

12.04.2021 17:42

Опет нарко клан пљацка, сад сами себе.

ОДГОВОРИТЕ