Тозовац 10 година није хтео да дође у емисију код Весне Дедић, она открила разлог!

Весна Дедић огласила се на свом Инстаграм профилу и опростила се од певача Предрага Живковића Тозовца који нас је напустио у 86. години.

Магазин 06.04.2021 | 18:26
Тозовац 10 година није хтео да дође у емисију код Весне Дедић, она открила разлог!

"Последњи поздрав из 'Балканске улице'... Од 2002. до 2012. када бих га звала у емисију говорио је: 'Ја тридесет година градим имиџ лепог Тозе, а теби је толико лоше светло у емисији да нећу да дођем'", написала је.

"Када ми је Тијанић одобрио студио и бољу расвету, Тозовац је дошао и толико дивно причао и певао, да смо снимили 'Балканском улицом' из два дела. Имала сам част да га понекад, као после промоције романа 'Загрли ме', слушам до зоре и то је мој велики емотивни капитал."

"Тозовац је оставио траг у бескрају у историји духа земаља бивше Југославије и напустио овај свет свестан да је један од највећих и највољенијих", написала је Весна Дедић.

Подсетимо, Тозовац је преминуо у уторак, 6. априла, од последица корона вируса у 86. години. Певач је 5. марта, током дана, примљен у КБЦ "Драгиша Мишовић" у Београду са потврђеним корона вирусом и упалом плућа.

Био био прикључен на кисеоник, а када је примљен у болницу био је у тешком стању, али стабилно. Легендарни певач кући је пуштен пошто му се здравствено стање поправило, био је стабилно. Међутим, након тога је примљен на ВМА, где је и преминуо, пошто му је срце стало.

(курир.рс Фото: принтсцреен) 

Коментари / 0

Оставите коментар