Кад Роџер Федерер хвали Новака Ђоковића!

Швајцарски тенисер дуго није упутио овако лепе речи на рачун великог ривала.

Свијет 07.03.2021 | 13:21
Кад Роџер Федерер хвали Новака Ђоковића!

Након годину дана Роџер Федерер се враћа тенису и играће на турниру у Дохи где није учествовао скоро деценију.

Још увек није разговарао са медијима Швајцарац, али су у тој улози била локална деца из Катара.

Једну девојчицу је занимало какву стратегију користи Федерер када игра против Новака Ђоковића, а он је, уз шрок осмех, рекао:

- Да не изгубим!

Потом је Роџер наставио да хвали српског тенисера.

"Заиста уживам да играм против њега. Стварно осећам да увек извлачимо најбоље један из другог. Имамо различите стилове, па победник углавном зависи од тога како је ко расположен тог дана, на којој подлози играмо, какви су нам били мечеви пре тога, какав је био последњи меч против њега… Против најбољих морате да играте најбоље што можете, у противном вам просто неће бити довољно. Поготово против Новака, који може да доведе себе у такво стање да не промашује, да се добро брани, да игра јако агресивно, а има и добру равнотежу и зато је један од најбољих тенисера свих времена. Увек ми је задовољство да играм против њега, он је један од играча који су ме учинили бољим тенисером. Велика је ствар што имамо Ђоковића у нашем спорту", рекао је Федерер.

Федереров прошли турнир је био Аустралијан опен 2020, а у Дохи је слободан у првом колу.

(Блиц спорт)

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Па то и јесте

07.03.2021 12:45

Густ гледати и узивати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зага

07.03.2021 13:50

Да ли се радујес поразу од Нолета? То ти нама признај ако мозес! И одакле сад ријеци хвале за Дјоковица, кад си га пљувао и подцјењива док је подносио све неправде свијета?! Среца за Нолета и његове навијаце да це тријумфовати и спустити те испод сваког нивоа својом магицном игром. СРБИН ЈЕ ТО, НЕ БИЛО КАКАВ! СРБЕНДА НЕСАЛОМИВ И НЕЗАУСТАВЉИВ КАД КРЕНЕ НА ЦИЉ. А, ТИ? ХОЦЕС ЛИ ИМАТИ СНАГЕ ДА МУ СЕ ОДУПРЕС? ХОЦЕС, АЛИ, ЈУЦЕ. ХАХАХАХААААААХХХХХХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.03.2021 15:42

Лекси, Заго, лекси теби треба... Бас ниси добра с главом ?????

Name

Дан 2/5

07.03.2021 16:45

Семберија и визија, и мисија нормалног друштва. Као Ноле. Тешко је вјеровати, али чуда да опозиција одради неке ствари, односно мапе потреба и потенцијала Семберије и Истока РС, опет можемо вјеровати у чуда, а алтернативе су сво вријеме.

ОДГОВОРИТЕ