Тифина ћерка кренула очевим стопама: Наследила таленант, основала бенд!

Сара Војичић, ћерка Младена Војичића Тифе, која је запловила музичким водама и то, ни мање ни више, него као певачица готик метал бенда.

Забава 05.03.2021 | 15:32
Тифина ћерка кренула очевим стопама: Наследила таленант, основала бенд!

Сара је још у детињству кренула у музичку школу. Имала је, каже, високе амбиције кад је реч о виолини, али је "певање ипак пресудило".

Отац јој је дао најважнији савет у каријери и највећа јој је подршка.

"Никад нисам хтела да оца претерано уплићем у своју музичку каријеру, да се експонирам преко његовог имена. Рекао ми је да је увек ту за све што ми треба, али да треба да се изборим сама. Слажем се с тим, мада у последње време често седнемо увече, попричамо о томе шта смо радили, докле смо стигли и имам његову подршку. Све што снимим, пустим њему да чује, јер ми највише значе његов и мамин коментар. На њиховим лицима одмах видим ваља ли или не оно што урадим", рекла је једном приликом и додала:

 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy ???? ??????? ♫︎ (@саравојициц)

"Да све радим срцем. Ако се бавите музиком, радите то из срца или немојте радити никако. Увек ми то говори. Други савет је да се од овакве музике тешко може живети у нашој земљи и увек ме саветује да покушавам да се бавим са што више ствари које бих могла искористити, јер никад не знам шта ће ме у животу чекати. Слажем се с тим. Доста сам слична оцу, јер сам велики емотивац, разумемо се, на истим смо таласним дужинама."

Извор: Курир.рс фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар