Запала у кризу: Северина има дугове веће од 220.000 евра!

Северина Којић у свој живот поново је вратила старог менаџета Томислава Петровића.

Забава 05.03.2021 | 14:06
Запала у кризу: Северина има дугове веће од 220.000 евра!

Северина је прошле године наводно Томицу именовала директором своје две фирме. Певачица је власница и оснивач две фирме, а Петровић и она су сувласници у још једној компанији. Те компаније певачица је основала уочи своје турнеје, а организацију исте препустила је у руке вештом менаџеру Алену Кључи. Истовремено, Северина је Антонелу Беламарић поставила као прокуратора у својој фирми.

"Северина ме у свој тим ангажирала почетком године и договориле смо се да привремено преузмем улогу у њеној фирми, првенствено због могућности потписивања уговора, како би се олакшао и убрзао посао кад Северина није доступна", рекла 2019. тајновита Беламарић, која је тад била десна рука у Северининој компанији.

Прошле године на директорско место уписан је Томица Петровић, након што је после седам месеци пукла сарадња на релацији Кључе - Северина. И дотична Беламарић је од тада избегавала коментаре.

Резултати пословања Северининих фирми за прошлу годину, која је била тешка за естрадњаке због пандемије корона вируса, још се не знају јер тек треба предати финансијски извештаји за 2020. годину. Спекулисало се како су компаније којима је Северина власница или сувласница нагомилале више од 1.700.000 куна дугова у 2019. години. Једна компанија добила је и потпору за исплату минималних плата.

Три месеца певачица је добијала новац од ХЗЗ, а реч је о износу од 11.250 куна. Како је тад рекао Северинин ПР менаџмент, захтев за подршку предат је за једног запосленика те компаније. Томица се у Северинин стожер вратио прошло лето након готово годину дана. Певачица и њен дугогодишњи менаџер захладили су односе пре две године након што јој је он готово 20 година био десна рука.

Камен спотицања наводно је био њен супруг Игор Којић, с којим Томица, шушка се, није налазио заједнички језик. Након Игоровог повлачења из Севина живота пре годину дана, Томица ју је погледом пратио с терасе ноћног клуба у Сплиту у којем је наступала. Потом су Севе и Томица с њеним најближим друштвом позирали на имању недалеко од Загреба младог винара Томислава Воштинића (38), с којим пак од прошлог лета повезују певачицу.

Извор: курир.рс/24сата.хр Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар