Дневник 2 26.02.2021.

Република Српска 26.02.2021 | 17:34
Дневник 2 26.02.2021.

- Бивши предсједник ВСТС-а Милан Тегелтија - нови Додиков савјетник.

- СНСД зове пољопривреднике на састанак: једни иду, други неће. Додикова породица добила нове подстицаје за пољопривреду.

- Шта планирају у „Поштама Српске" након промјена у Надзорном одбору?

- Још 9 преминулих усљед вируса корона, 469 новозаражених у БиХ. Прекинута настава у једној основној школи у Источном Сарајеву.

- За БН телевизију говори дјевојчица Биљана Чекић, главна јунакиња филма "Дара из Јасеновца".

БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Постоје институције

26.02.2021 16:42

И могу се тамо организовати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

26.02.2021 16:49

И не треба у лоповску секту на састанак него у званичну институцију. Смрт фашизму слобода народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјидји

26.02.2021 18:06

Народе устану мотку и кад дођу ови из власти дасе правдају како нема онда почети поњима

Name

Саровицу

26.02.2021 17:28

Оцемол извести бикове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

26.02.2021 17:54

Понизава пољоприврједне производјаце не разумјем ко мозе отици са њима на састанак, ста СНСД има са сељацима да прица, да им казе да је Миле трактор и паре опет добијо од министарства пољопривреде, да се на њега угледају како је вредан. Све вјеца и вјеца понизења од њега, да ли се ово намјерно ради или је цовјек пукао сроз. Не разумјем сељака који мозе да трпи и слуса ове лопове,па људи знате ли уопсте ста ради те и како зивите. Опет постицај добијо и бонусе ко је кад од вас добијо иста? Ради те и ори те земљу, ради те на баустели нека вам отима воце и поврце по цјенама које они хоце, не узимај те подстицаје нека он узима лову и механизацију и опет за њега гласајте и бице боље али смо њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ БАЊАЦ

26.02.2021 18:02

Ово је исто као кад је један рекао сину, ставијо лову у књигу и рекао цитај бице пара, тако и он вама ори, ори, брнај, тањирај бице пара али само њима. Постицај це те добити кад на врби роди гроздје. Нек је Баја себи узео лову и трактор нови њему треба, нема одаклен узети њима лова треба,воле пољопривреду на њој се увјек највисе лове мозе опрати не мозе се инсконтролисати род они знају како најбоље радја све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БН

26.02.2021 18:54

Имају пољопривредници итекако ста да прицају са њим. Цовјеце сто сте толко глупи знам, да циновници и сељаци никад нису исли заједно, циновници су увијек муљали и прикрадали и ста висе испрдавали се сто је ванцивилизацијски, али Додик је говедо ко и сваки сељак, према томе исти смо. Наравно не треба сада накиљати Додика, а хоце се с њим разговарати, и поред свега. Па данас сељака нема и ви кад одете на разговр сте своји и равноправно и отворено мозете разговарати. Моја вам је препорука да одете на тај састанак, да казете неку сто јест ста ваља ста неваља, али да цовека декларисете/упознате са својим проблемима, да не мозе доци до гресака у комуникацији, а за даље водите евиденцију, сто није мозете објавити на неки дневник на интернету, тако да заинтересовани за Додиково мјесто љуљају изврсење тих ствари. Наравно то је погодно да на неки нацин обавијестите и самог Додика да мозе прије поцети уцестовати у договору о изврсавању и реализацији подрске, према спецификованим потребама пољопривредника. Избјегавајте нереалне захтијеве, то вам не треба, а у сто сте сигурни да је реално, то не дајте. И ста год буде останите своји, дакле ви у Семберији (предпостављам да се односи првенствено на овај пољопривредни крај) ,Посавини и другим пољопривредним мјестима. Ви сте ту суградјани, радни народ и лаксе координисете ствари, него са дрзавом, а ако мозете и са дрзавом, супер. Ако не. Ет.

ОДГОВОРИТЕ