Бинго и партнери додјељују грантове за покретање бизниса

Већ шесту годину заредом компанија Бинго са партнерима поводом Осмог марта организује друштвено одговорне пројекте. Ово је четврти пројекат под називом „Одважне и храбре, то сте ви“.

Босна и Херцеговина 25.02.2021 | 09:14
Бинго и партнери додјељују грантове за покретање бизниса

Циљ пројекта је пружити подршку женама које желе покренути властити бизнис или обрт, те онима које су већ покренуле, али желе унаприједити пословање.

Раније су средства донирали Сигурним кућама, потом удружењима жена, а ове године из компаније Бинго су се одлучили пружити нешто другачију подршку:

„Захваљујући нашим партнерима Оаза, Бамби и Сцхwазкопф, те бројним пријатељима пројекта, ове године смо осигурали 17.000 КМ за подршку женама које имају бизнис идеје. Додјељујемо грантове од 7.000, 5.000, 3.000 те два гранта по 1.000 КМ. Позив је отворен за све жене које желе покренути бизнис или обрт, те оне које су га покренуле у овој години, а желе га унаприједити.

Могу се пријавити даме које желе отворити козметички салон, оне које желе купити пластеник или се бавити сточарством, али и било којим другим послом. Важно је да су то жене које имају идеје, слиједе своје снове, а које вјерују да ће им наши грантови помоћи да их остваре“, ријечи су Татјане Пауноски, ПР и маркетинг менаџерице компаније Бинго.

Амела Хасанић, бренд менаџер Оазе, изразила је задовољство због сарадње на овом пројекту:

„Имајући у виду изазовна времена у којима живимо и потешкоће са којима се сви сусрећемо, добили смо инспирацију да будемо још бољи и још одговорнији. У компанији Оаза смо одмах прихватили позив наших партнера из трговачког ланца Бинго за учешће у пројекту „Одважне и храбре, то сте ви“.  Као што смо показали у претходном периоду, Оаза, као друштвено одговорна компанија настоји да помогне онима којима је то потребно, укључујући се у разне пројекте, како на властиту иницијативу, тако и са својим партнерима.

Надамо се да ћемо и овога пута, уз синергију домаћих компанија али и уз подршку наших потрошача успјети  да остваримо добре резултате и помогнемо дама у покретању властитог бизниса“.

Уз Оазу, партнери пројекта су и познати брендови Бамби и Сцхwазкопф. Поручили су да им је изузетно задовољство што су дио ове лијепе приче поводом Осмог марта.

Организатори пројекта су позвали све заинтересоване жене да аплицирају за средства у периоду од 24.2. до 6.3, након чега ће комисија именована од стране организатора извршити предселекцију пројеката, а потом ће јавност моћи онлине гласати за одабране пројекте. Сви купци могу допринијети пројекту куповином посебно означених артикала који су у акцијској понуди поводом Дана жена. Осим партнера Оаза, Бамби и Сцхwарзкопф, пројекат су подржали дугогодишњи Бингови пословни партнери: Дита, Алма Рас, Виолета, Клас, Делимано, Дормео, Ла Риве и Елоде.

Све информације о начину учешћа, правилима, те пријавни образац, доступни су на Бинговој wеб страници и друштвеним мрежама.

Линкови:

Правилник за учешће: хттпс://www.бинготузла.ба/одвазнеихрабрекаталог/

Образац за пријаву: хттпс://www.бинготузла.ба/одвазнеихрабре/

(БН)