Нове снаге: Саша Илић предсједник ОО ДНС Србац

Саша Илић изабран је данас за предсједника Општинског одбора ДНС Србац, изјавио је потпредсједник странке Душко Ивић.

Република Српска 07.02.2021 | 17:32
Нове снаге: Саша Илић предсједник ОО ДНС Србац

Општински одбор ДНС Србац добро ради и има доста чланова. То ће бити нова политичка снага у Српцу, али и у Републици Српској – рекао је Ивић новинарима у Српцу гдје је данас одржана Изборна скупштина општинске организације.

Потпредсједник ДНС Радислав Јовичић рекао је да је Општински одбор у Српцу веома добро организован и да ДНС убрзано ради на формирању општинских одбора и спровођењу унутарстраначких избора.

– Општински одбор ДНС-а Србац је јако добра организација, тренутно друга политичка снага у овој општини, и надам се да ће постати прва политичка партија у општини и у том свом настојању имају пуну подршку руководства странке – рекао је Јовичић.

Новоизабрани предсједник Саша Илић рекао је да ДНС има квалитетан кадар у општинском одбору, а циљ је да буду водећа странка у Српцу, гдје су, како је навео, јак и стабилан политички субјекат.

Он је истакао да ДНС наставља да се бори за промјене како у Републици Српској тако и на нивоу општине Србац.

(БН)

 

Коментари / 26

Оставите коментар
Name

Мирко

07.02.2021 16:53

Топ екипа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорчанин дипл.инг.

07.02.2021 18:07

Молим РТВБН да дође у Приједор и само да види заоставштину 16 година ДНС власти. Само реално да се сагледа какво је стање, преко кога су сви послови ишли у Граду, око рудника, какво је стање у буџету, да сниме канализацију у Туковима од 8М марака која није спојена или дворана од 10М која још не ради. Хвала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.02.2021 09:01

Питам господина гдје су они милиони које је обецао Павловиц. Па све је договорио са својим предсједником. Кад побиједе, стизу мед и млијеко. За сада смо од црвених у Приједору добили средњи прст!

Name

Неподобни

07.02.2021 18:31

Показао је Саша Илић ко је предходним изборима....паметном доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србцан

07.02.2021 19:45

Браво за Салета свака цаст.будуцност Српца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2021 22:00

Цуј овог паметњаковића он будућност одма се селим из Србца

Name

Дамјан

07.02.2021 19:52

Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делије север

07.02.2021 19:53

Свака част прецједниче. Најјачи опстају никад се не предају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

07.02.2021 20:16

У Српцу за коју годину це само старци остати. Толико о успјесности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало

07.02.2021 22:32

Постујем само.да не буде ко.у лактасима ,барод итабере слободана радуловиц из.пдп.,а он после избора у.снсд.,као.Зељко Бабиц из сдс пресао смсд. Невјерујем том илицу.

Name

Мики

08.02.2021 20:04

какво име таква и демографија па сви знају да Срби изумиру јер су импотентни

Name

"Из прве руке" - ПРВИ ДИО

07.02.2021 21:04

Људи, ајде мало реалности. Ја сам за опозицију и да се "скида овај јарам са врата", овога народа, али је ли ово начин? Мислим на дјеловање странака, које су "до јуче" биле у власти, а сада "на једном" освјештени, опозиција. Ајде не можда ни странке толико (овдје ДНС), колико појединци у њима. "На већем нивоу", сви знамо за Ненада Нешића? Да ли ико нормалан, послије свега, може да вјерује том човјеку? А ово вам је "нижи ниво", на нивоу општине, "из прве руке". Слична прича. Саша Илић је прије ГОДИНУ ДАНА, био предсједник МСД Србац и одборник у мандату 2016 - 2020. године, "испред" СНСД - а. Чак је имао и највише гласова, или близу, на тим изборима, са листе СНСД - а. Купљена факултета, комада 2. "Радио" тј. , "водио" се да ради у "РЈ Електродистрибуција Србац", гдје није ни долазио на посао, некада дође, попије кафу или чај, буде сат времена и иде даље. Плату је примао наравно, а износ је био од 2000 до 3000КМ. Тако пар година сигурно. Послије тога, прошле године, пристао је на престанак радног односа, али је узео и отпремнину, око 50000КМ. Човјек није зарадио ПОШТЕНИХ 20КМ у животу. Отац му је "чувени" Неђо Илић (укуцајте на интернету и видите), човјек који је ОПЉАЧКАО "Шуме РС", било је и суђења, али га је спашавао затвора, Желимир Лепир. И "тата" Неђо је сада у ДНС Србац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБАЦ

07.02.2021 23:54

Све сама и сурова истина!!! Потписујем од А-Ш!!! Браво за коментар!

Name

"Из прве руке" - Трећи дио

07.02.2021 21:10

Ваљда им није било довољно, оно горе све, што су РАДИЛИ, док су били дио власти, па би сада, они да буду власт. Илић је на изборима 2020. године, био и кандидат за начелника општине Србац, испред ДНС - а. Освојио је 2. мјесто. Иза кандидата СНСД - а, а испред кандидата СДС - ПДП. ПРАВА ОПОЗИЦИЈА, није хтјела да га подржи, јер људи овдје ЗНАЈУ, са ким имају посла. Иако је мољакао цијело вријеме, да он буде, једини кандидат опозиције, за начелника општине (како би, наравно имао веће шансе за побједу). А једино што је радио, јесте да је "играо" на то да је млад и снимао видео - клипове, гдје је "ко бива међу народом", ваљда први пут у животу. Тј. , КОПИРАО Драшка Станивуковића, али за разлику од Драшка, ради се о КОМПЛЕТ КРИМИНАЛНОЈ ФАМИЛИЈИ и човјеку, који није ПИСМЕН, како треба. Тако да ово што ради опозиција, на "вишем нивоу", примајући ДНС и Нешића, ствара ПРОБЛЕМЕ, ПРАВОЈ ОПОЗИЦИЈИ, на "нижим нивоима", као што је код нас, у Српцу. Како ми да подржимо овакве људе, када знамо ко су, па са њима да идемо "у промјене", а они учествовали у овоме свему, што се до сада радило? Садашњи начелник, из реда СНСД - а је МОРАЛНА ГРОМАДА, за Илиће (његов највећи гријех је, можда као за Игора Радојичића, што "шути и трпи" ове пропалице, око себе, какви су и Илићи, али човјек није сигурно криминалац, мафијаш, лопов, и сл.). Ако ово није тачно, нека искрено неко из Српца, иступи овдје и "побије" ово све. Апелујем, на људе из ПДП и СДС, "на врх" мислим, да не прихватају ДНС, а посебно Ненада Нешића, у опозицију, јер ће ставити НАС, "на нижем нивоу", да морамо прихватити, овакве какви су Илићи. А ако су они алтернатива, овој власти коју сада имамо, најбоље да нас нестане и народа, а и РС и БИХ. АПЕЛУЈЕМ, ДА ОБЈАВИТЕ, ОВЕ КОМЕНТАРЕ, ДА НАРОД ВИДИ, СА КИМ ИМА ПОСЛА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т38129100

08.02.2021 07:15

Ово је све тачно 100%,покрао је шуме и шуме, за вријеме забране извоза трупаца, Илићеви трупци су прелазили границу, покрао је и исјекао што се год могло,а овамо ухвате сељака и стрпају га у затвор и одеру казну због 3 метра дрва које је усјекао да преживи. Због оваквих људи је ситуација оваква каква јест, а као што сте рекли, ту у Србцу ће остати само старци

Name

Омладина Србац

09.02.2021 00:52

Србац је показао ко је ДНС Србац, једина политицка опција која је уздрмала политику Српца и узнемирила СНСД.Подрску за ово смо добили и од локалних прецедника СДС-а и ПДП-а позивајуци исте на скупстину ДНС-а Србац, хвала на њиховом одазиву. Ви полтрони,залудјеници и папци Србацких владара из сенке који цео зивот манипулисете са градјанима, немате петље да станете на црту овом криминалу у опстини, сто писете ове неистине, неце те нас сад завадити имали смо и једни и други у опозицији гресака предизборних, не слагања, другацијих ставова али је то легло,договори це мо се ми вец,људи смо, нисмо СНСД. Заједно це мо вас срусити, врло брзо це те у опозицију. Придрузује нам се сваки дан ново цланство објављива це мо то у медијима, БН наравно. Молио бих вас да објавите и ову насу преписку и одговор овој бједи из СНСД-а. У.П. Омладина Србац, на нама свет остаје!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србцанин

09.02.2021 00:58

ДНС је друга политицка опција у Српцу.Нико се никада овима није супроставио као ДНС сад,то је покретац опозиције тренутно у Српцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

09.02.2021 01:09

Улазак младих у политику је промјенио стање у Српцу као и у осталим локалним заједницама.Ови сто ово пису су политицка прослост Српца вероватно,људи који ниста направили нису у зивоту.ДНС су образовани,привредници,трговци, пољопривредници млади људи углавном спремни да покрену промјене у својој опстини. Да такве не образоване, неспособне,лопове отјерају из опстине,која је све у горем проблему,људи одлазе нема посла,опстина функцијонисе за две три фамилије и њихово лицно богацење. До побједе ДНС ПДП СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Салих

09.02.2021 01:10

Свака цаст.Напрјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МСНСД

09.02.2021 01:11

Браво за Салета и ми це мо стобом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС млади

09.02.2021 01:13

Подрска коалиционом партнеру. СДС ДНС ПДП

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

09.02.2021 01:15

Свака цаст! организација на нивоу,без струје од дванајест,али побједјено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

09.02.2021 01:15

Руза задовољна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бомба

09.02.2021 01:17

Ово је бомба ? свака цаст!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горану

09.02.2021 01:21

Горане ста цекас требао си отици вец клосару један. Копас канал и навијас за Милорада или си Милијоне украо од дрзаве ове.Беднице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор за "Из прве руке"

09.02.2021 01:33

Ти си вјероватно борац? за разлику од Недје Илица који је бијо на ратисту од првог дана и пустијо као образован цовек исте те клосаре неписмене да остану у Српцу и не виде ратиста ни једног дана. Ти исти клосари ратни дезертери воде данас опстину, поједини владају из сенке опстином и мисле да су битни, упропаставају и оно мало сто је остало. И јос несто! Недјо илиц је бијо 5 година директор сума, тада плате касниле нису, ни једне године није остваријо минус у предузецу,свих пет година је позитивно пословао за разлику од данас где су суме 50 милијона у минусу и колапсу из ког се вероватно неце моци исцупати.

ОДГОВОРИТЕ