Славица Ћуктераш сусрела се са психопатом, није могла да верује шта ју је снашло!

Славица Ћуктераш проговорила је на бројне теме из пословног и приватног сегмента.

Забава 22.01.2021 | 20:53
Славица Ћуктераш сусрела се са психопатом, није могла да верује шта ју је снашло!

Протекло је скоро две године од окончања брака наше саговорнице са фудбалером Владимиром Аврамовим, а певачица открива да ли је спремна за нову љубав, као и са каквим непристојним понудама се редовно сусреће.

 

Прошло је две године од окончања твог брака. У каквим си односима са бившим супругом?

 

- Стално причам да смо Влада и ја у добрим односима, као што и јесмо. Све је океј. Нисмо заједно, то није океј (смех).

Након што си се развела, у неколико наврата си направила разлику између "растурене и раздвојене куће"...

 

- Растурена кућа то је када две особе живе у хаотичним ситуацијама свакодневно и где то деца гледају. Раздвојена кућа то је кад су партнери у добрим односима, не живе заједно, дете је срећно, сви су срећни. Нажалост, знам случајеве где и моји пријатељи живе у растуреним кућама и битно им је шта ће ко рећи. Мени је битно да је моје дете срећно, да сам ја срећна, па и мој бивши супруг. Није страшно удати се, развести се и опет удати се, па развести се... Ко има право да било кога осуди. Најбитније је да су сви срећни.

Једном приликом си рекла: "Брак не више, тај испит сам пала, а дете, сад сам нешто и матора за дете…" На испите може да се излази више пута, а и чињеница је да си у најбољим годинама за још једно дете.

 

- Не размишљам о томе. Папир мислим да уништава тај однос. Ово је модерније доба, као да ти ствара неки притисак тај папир. Није све исто као у време наших родитеља или бака и дека. Дете је највећа обазва у животу, не постоји већа. То је живо биће које зависи од тебе од првог дана. Да ли је гладно, сито... Није лако одгајати дете. Јако пуно стрпљења, времена и живаца је потребно... Твој живот се промени. Уколико би дошло друго, морала бих на почетак да се враћам. Мислим да у овим годинама нисам спремна. Да сада имам двадесет и три године, вероватно бих рекла да.

Какав је твој тренутни емотивни статус?

 

- Никакав. У неком сам располежењу да свакоме нађем ману. Сада, заиста, немам времена за то. Припремам нове пројекте.

 

Да ли добијаш непристојне поруке путем друштвених мрежа?

 

- Добијам. Катастрофа! Не отварам такве поруке, не остављам "сеен". То су болесници. Шта теби може да буде у глави да некоме шаљеш наге слике? Он мене не зна... При том, шаљу лик. Шта је то, не знам? Да ли је то нека шифра у глави?

Славица Ћуктераш открила је да јој психопате шаљу фотографије гениталија и нагих делова тела, а једном се и обратила, те га замолила да прекине.

Извор: курир.рс/ Србија Данас 

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар