Без струје двадесетак соколачких села

Од синоћ десет соколачких села нема струју због квара на дијелу далековода "Каљина", а на другом краку овог далековода још 10 села је без електричне енергије због планског искључења, речено је Срни у електродистрибутивној Радној јединици Соколац.

Република Српска 18.01.2021 | 09:35
Без струје двадесетак соколачких села

Управник Радне јединице Срђан Кнежевић рекао је да екипе на терену раде на откљањању квара од Каљине према селу Баре, а да ће планирано искључење за села која су данас искључена трајати од осам до 15 часова.

Према његовими ријечима, због квара на овом далеководу житељи десет села су без струје од синоћ у 20 часова.

Кнежевић је нагласио да су почели радови на прокресу трасе око другог крака 10-киловолтног далековода "Каљина" од Заграђа према Ишерић брду и Драпнићима.

Прокрес трасе на том дијелу далековода радиће се данас и сутра у сарадњи електродистрибутивне Радне јединице Соколац и соколачког Шумског газдинства "Романија".

Електродистрибутивна Радна јединица Соколац дјелује у оквиру "Електродистрибуције" Пале.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Масала

18.01.2021 09:46

Е бас ме цуди ,јер кад видим оне дрвене искривљене стубове,бас моћно изгледају !!!Продати једно службено ауто дир.дистрибуције и подпулцати постојеце стубове ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кихот

18.01.2021 12:49

Па да. Умјесто што се преко љета пеку прасици и јагњици, требало је обићи и поправити жице и стубове. А сад кукају како не могу причи од снијега. Идиоти из екеектродистрибуције.

ОДГОВОРИТЕ