Тешко повријеђен младић на скијању на Козари

Бањалучанин А. К. (28) тешко је повријеђен у уторак увече на скијању на скијалишту на Козари и животно је угрожен, сазнаје Српскаинфо.

Република Српска 14.01.2021 | 09:50
Тешко повријеђен младић на скијању на Козари

Према информацијама портала, младић је са друштвом у уторак био на ноћном скијању, а трагедија се догодила када је ски-лифт престао са радом.

– Младић је био скоро на дну стазе када је жичара престала да ради. Он је кренуо да се пење према врху стазе, а у том је тренутку ратрак кренуо да прави стазу – појаснио је извор Српскаинфо.

Младић је замолио возача ратрака да га повезе до врха стазе, те се попео на машину.

– Док су се пењали према врху, пукао је дио на којем је сједио младић и он је пао под ваљкове на задњем дијелу ратрака. Том приликом задобио је веома тешке и за живот опасне повреде. Он се тренутно налази у Универзитетско-клиничком центру Републике Српске – истакао је саговорник Српскаинфо.

Портпарол ПУ Приједор Звездана Алендаревић је потврдила да се десила несрећа.

(Српскаинфо) 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

ТЕШКО НАМА

14.01.2021 09:06

КАКО НИСУ ПОТВРДИЛИ И НЕ ОГЛАШАВАЈУ СЕ НА ПРИЈЕДОРСКОМ ПОРТАЛУ. ГДЈЕ ЈЕ ГОСПОДИН ЈЕЛАЧА И ЕКИПА ДА ИЗАЂУ ПРЕД ЈАВНОСТ. ТО СУ НЕДОДИРЉИВИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

14.01.2021 10:05

Овдје је првенствено кривица на возачу ратраха, није смио никога возити на машини, посебно није смио дозволити да скијаш сједе на мјесто које није предвиђено за то. Што се тиче квара лифта и помоћ скијашима у том случају, то је неки други пар рукава

Name

Јаффа

14.01.2021 10:14

Ето, трагедија из глупости. Никако да схвате да са машинама нема зезања, секунд је довољан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо Приједор

14.01.2021 10:27

ДОБАР ДАН НАРОДЕ! ПРИЈЕДОРСКОГ НОВОГ ГРАДОНАЦЕЛНИКА,ПАВЛОВИЦ ДАЛИБОРА И ЊЕГОВУ ЕКИПУ ИЗНЕНАДИО ЈЕ СНИЈЕГ.ТОТАЛНИ ЈЕ КОЛАПС,ВЕЦИНА УЛИЦА ЗАТРПАНА СНИЈЕГОМ,А ГРНА НЕМА НИ НА ВИДИКУ.ЕЕЕЕЕ ПАВЛОВИЦУ"ДАДО"....... БИТИ ГРАДОНАЦЕЛНИК НЕ ЗНАЦИ ВРИЈЕДЈАТИ ЉУДЕ,НЕГО РАДИТИ ЗА "ДОБРОБИТ ГРАДЈАНА"-ЈЕДНА ОД ВАСИХ ПОЗНАТИЈИХ ПАРОЛА.ОВО СЕ НИКАДА РАНИЈЕ НИЈЕ ДОГАДЈАЛО!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Авангарда

14.01.2021 10:33

Исто је и у Бањој Луци. Скоро подне, а улице непроходне.

Name

Крајишник

14.01.2021 10:37

Иста ситуација и у Б.Луци зимске службе још не чисте градске улице,не знам јел то бојкотују Градоначелника или их је опет изненадио снијег у Јануару??!Драшко поднеси кривичне пријаве,добили су дебеле паре из буџета Града!!

Name

Ех

14.01.2021 10:58

Па Чорокало је финансирао тог СНСД-овца, зашто Приједорпутеви не очисте улице?

Name

18

14.01.2021 11:14

Младицу зелим да добије ову битку и оздрави сто прије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

14.01.2021 18:45

Видим да нико овде појма нема о функционисању зицаре.Као прво,не писе нигдје да је зицара стала због квара.Вјероватно је био крај за тај дан.Као друго,том истом младицу се сигурно пола сата прије гасења зицаре рекло да је то задња возња,па не знам куд је кренуо да се спуста.Као треце,увијек се зицара пусти да ради јос 10-15мин након сто продје задњи скијас,бас због тога ако се неко задрзао на стази.Сад је питање само ко је погријесио,он сто се спустио а рецено му да је задња возња,или радници на зицати који нису испостовали то вријеме од 15-ак мин,јер им је сеф рекао да гасе зицару,јер побогу,троси струју...

ОДГОВОРИТЕ