Запослени радници не смију бити таоци лошег руковођења

- Нико од запослених радника неће бити талац лошег пословања Центра за културу "Семберија", поручио је Петровић, додајући да је данас исплаћена једна заостала плата за раднике ове установе.

Република Српска 13.01.2021 | 15:08
Запослени радници не смију бити таоци лошег руковођења

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић посјетио је данас Центар за културу „Семберија", гдје је разговарао са руководством и запосленима у овој јавној установи.

"Центар за културу у прошлој години остварио је губитак већи од 40.000 КМ. У складу с тим, принуђен сам да предузмем све законске мјере у вези с утврђивањем околности под којима је новац трошен мимо планираног буџета", казао је Петровић.

Он је овом приликом нагласио да нико од запослених радника неће бити талац лошег пословања ове установе, као ни политиканства. Такодје, казао је,да је и поред свега данас из буџета исплаћен заостали лични доходак за раднике Центра за културу "Семберија".

БН ТВ 

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Андриц

13.01.2021 14:54

Како их није пореска блокирала исто као Аквану у БЛ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

13.01.2021 19:42

Ста је са странацким запосљавањем у дому здравља?

Name

Горан

13.01.2021 15:08

Код нас у Центру за културу пустају Дјанијеве пјесме, толико о култури и онама који управљају, ако је за њим Дјани појам културе, за нас градјане који знамо ста је култура и на којим је маргинама, за нас је то тески примитивизам! Странацки доводе кадрове у институцију која треба да се избори и пласира културу! Град је постао назаднији од села!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маријо04

13.01.2021 15:52

Градјани плацају најскупљу воду у ?дрзави ??? А радници два мјесаца немају плата и нико ниста непреузима и цутисе брука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордјо

13.01.2021 16:03

Градонацелнице када цес оног магарца Дику отјерати из комуналца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.01.2021 16:39

Е,да је само тај магарац. У свим дрзавним фирмама има по неколико магараца и њихови цланова породице. Испаде да смо ми магарци који сутимо.

Name

Закон

13.01.2021 19:27

Шта је са Водоводом градоначелниче? Има ли закона и санкција за доректоре ове фирме или ће бит трла баба лан да јој прође дан????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ад Град

13.01.2021 20:19

Градонацелнице код нас у фирми су исто магарци,Саво Јовановиц са купљеном средњом сколом има плату 2000 КМ,Предраг Мициц 2000КМ .Оба су изврсни директори ,фирма је покрадена и унистена од таквих кадрова.Радници их са моткама требају истјерати.

Name

Копита

13.01.2021 19:55

Питајте мало ста се ради радницима у Центру за културу, какав мобинг од стране директора, какво вристање на раднике ако нису странацки подобни. Зена је за психијатрију!!! Провјерите колика јој је плата, стан, намјестај у стану (Еуро стил) фактуре Центру (наравно) Гдје и кад користи слузбени ауто јер свој нема а на Јахорину иде се нон стоп са слузбеним аутом Провјерите да ли се плаца Јахорина, љетовања и преко кога се иде Наравно преко Хаппy травел и наравно да је гратис Провјерите мало и уговоре измедју Хаппy травела, Маслацка и Центра за културу Представе за дјецу које се одрзавају у организацији Маслацка у сали Центра, колико се плаца Центару и да ли се плаца. Такодје, провјерити Да ли је то имала прије именовања за директора, да ли је путовала и сваки други викенд исла на Јахорину и Златибор Гдје је радила прије Центра и да ли уопсте имала радно искуство. И да ли је мозда стити Васо звани Сова из Електро Бијељине јер је он тајни,, децко,, ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дивота и грехота

13.01.2021 20:19

Па дивно нека су људи добили плату и треба зарадили су је, али ста цемо са радницима Водовода нису примили 2 плате два мјесеца њихови кредити који су им узети од плате нису уплацени па их сада банке хватају за врат, ста цемо сто су насе најрадосније празнике били код куце без марке у дзепу дјеци нису имали за пакетиц а дјеца оних који су упропастили ови предузеце су срецно сједили у својим вилама које је Водовод направио и испод велике јелке отварали 101 поклон....има ли градонацелник времена да мисли на њих и да им помогне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дивота и грехооота је

14.01.2021 03:35

Сто цу цутали радници, гледају како им куца гори, а не гасе ватру! Сви цуте, а сад би као да проговоре. Лијепо је сједјети, примати плату на лијепе оци и правити се мртав! То су највеци кривци, тај тип људи и ментални склоп, који гледа само своје д.пе, они исто тако и продају свој глас за 50КМ. Цаст 30% радика, који стварно раде и које и не могу знати ста се десава у фирми, водоводу! Који и носе ту фирму на својим ледјима!

Name

Крадја

13.01.2021 20:22

Знате ли да је из Водовода прексиноц украдено 3000 водомјере и продато за велике паре, а знате ста Управа Водовода цути слуцај није пријавила полицији..па сад контамо имају само један добар разлог за то..а то је да су они уцесници те пљацке..ваља испразнити магацин за набавку нових пар хиљада водомјера а и добро је узети коју марку од продаје украдених јбг навикло се красти и дзепови пуни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пиле

13.01.2021 20:35

Да ли је градоначелник упознат да су из водовода украдена 3000 водомјера а управа није пријавила полицији.па сад мозе бити само.један раулог да су сами учествовали у томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамота

13.01.2021 20:38

Цујем данас цим су одблолирали Водовод Педја Перковиц ударио да пљаца добављаце од којих има проценат а радници 2 мјесеца без плате

ОДГОВОРИТЕ
Name

Помоц

13.01.2021 21:51

Гос. Петровиц....помагајте, саљите истразне органе у Водовод, оде све у пропаст....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан Брка

13.01.2021 22:39

Сваки дан гледам како директорица Центра за културу долази у пола 10 на посао и зајдено право из скоде фабије оде са Миленком Митровицем подпредсједником на кафу код цика Драгана Несковица. Не би досла ни тад на посао али Митровицу глуми пратиљу посто је он "топли брат". Врати се Љиљо Еркиц. Мољим те. Казу да је стити инспектор Милисав Петриц јер јој је он свекар. Зато је Васо Сова у Љесковцу Милисаву откинуо штендер са куце. Мозда је Електро слуцајно. Инаце...СИПА мора уци. Ту је 40 радника а од тога 30 са листе СрС,СдСс,Покрет

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

14.01.2021 07:31

А контролише законитост рада Градске управе Бијељина ???? Интерна ревизија ? Смијешно !!! Риба увијек, али увијек смрди од главе, тако да тамо треба да уђе, не екстерна ревизија, него неки други органи, рецимо СИПА. Не замлаћујте народ само пословањем буџетских корисника ( треба и то ), али крените од вас самих ( број запослених, валидност диплома,начин запошљавања у градској управи, јавне набавке, начин кориштења службених аутомобила,трошкови репрезентације,...).Прво почистите ту кућу, па онда идите редом. Ви сте кренули обрнутим редом, нажалост !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глоговац

14.01.2021 17:26

Срам те било Перковицу ,мало си покрао и треба ти јос.За такве дозивотна робија или на ломацу.Милијарде си извукао из Ад Града и Водовода,несрецо једна.Коме се ти молис богу јадо јадни.