Уважићемо потребе и мишљење мјесних заједница

- Важан задатак пред нама је побољшање квалитета живота у свим нашим мјесним заједницама, нарочито у погледу инфраструктуре, како би избјегли да било која буде запостављена. Развојни приоритети Градске управе ће свакако бити одређивани на основу мишљења и потреба мјесних заједница – додао је градоначелник Петровић.

Република Српска 13.01.2021 | 11:11
Уважићемо потребе и мишљење мјесних заједница

Предсједници савјета градских и сеоских мјесних заједница су на новогодишњим пријемима код градоначелника Бијељине Љубише Петровића имали прилику да се детаљније упознају са плановима Градске управе за будућу сарадњу и развој мјесних заједница.

- Имајући у виду да је актуелни Закон о локалној самоуправи Републике Српске значајно умањио надлежности мјесних заједница, трудићемо се да уважавањем и добром комуникацијом са њиховим савјетима надомјестимо евентуалне недостатке који произлазе из таквог стања. Мјесне заједнице су за нас добра и неопходна спона између нашег народа и народне Градске управе, зато се надам да ћемо се што чешће виђати, у Градској управи, али и на терену у свим мјесним заједницама – истакао је Петровић.

Градоначелник Петровић најављује већу подршку свим добрим активностима мјесних заједница, као и анализу досадашње сарадње на основу које би били отклоњени досадашњи евентуални недостаци у односима.

- Вриједно ћемо радити да помогнемо свакој градској и сеоској мјесној заједници. Важан задатак пред нама је побољшање квалитета живота у свим нашим мјесним заједницама, нарочито у погледу инфраструктуре, како би избјегли да било која буде запостављена. Развојни приоритети Градске управе ће свакако бити одређивани на основу мишљења и потреба мјесних заједница – додао је градоначелник Петровић.

Представници мјесних заједница изразили су наду да ће имати добру и успјешну сарадњу са новим градоначелником и градском управом.

(БН) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Борац

13.01.2021 11:07

Само смјенити све мицине папке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Респект

13.01.2021 11:35

За све вас,тако треба да се ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паметни

13.01.2021 12:06

Дал знас Љубиса да је мандат предаједницима МЗ истекао прије неколико година?

ОДГОВОРИТЕ