Политичар интервју давао у доњем вешу (ВИДЕО)

Градоначелник Антверпена Барт де Вевер ухваћен је да је давао новогодишњи интервју у доњем вешу.

Свијет 04.01.2021 | 11:30
Политичар интервју давао у доњем вешу (ВИДЕО)

Де Вевер је тако 2021. годину започео на непријатан начин, када је водитељка Радија у интервјуу рекла Веверу да носи лијепу кошуљу и питала га да ли је могуће да умјесто панталона носи доњи веш, преноси бриселски Политико.

Де Вевер, шеф сепаратистичке странке Нова фламанска алијанса (Н-ВА) и један од најмоћнијих политичара у Белгији, направио је грешку радећи интервју пред огледалом, у коме су се видјеле његове голе ноге.

"Како знате", упитао је Де Вевер новинарку, а затим додао да је то вјероватно зато што сједи испред огледала.

"Нисам на то рачунао. Нова Година ми је почела са непријатним тренутком. Дуго ћу га памтити", рекао је он.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Да

04.01.2021 11:50

Дефинитивно народ је свугдје слијеп,на исти нацин бира лопове,када муфљуз не постује оне који су га бирали,нека их и за..са!Како ли је код нас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.01.2021 12:19

Ајде, битно да је човјек имао гаће! Чему цјепидлачење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

04.01.2021 12:27

Ја мислим да је требао обуци одијело и кравату,и ставити сал.Какве су то глупости,јесте хтјели рад од куце,па...Да нам нецете одредити кодекс облацења и код куце.Уосталом,засто те паметне апликације не снимају само главу,доле мозес бити и го.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊАЛУЧАНИН.. ЦЗ..

04.01.2021 17:47

АМА ЉУДИ МОЈИ ШТА ВÁМ ЈЕ, У СВАКО ЈАЈЕТУ НАĎЕМО ДЛАКУ.. ПА ШТА АКО НЕМÁ ОДЈЕЛО И КРАВАТУ, МОЖДА ЧОВИЈЕК НЕМÁ ПÁРА КАО МИ ГДЕ НÁМ ВЛÁĎА КУПУЈЕ ЗНАЧКОВÁ ОДЈЕЛА И КРАВАТЕ И УЖ ТО СКУПОЦЈЕНЕ ЛИМУЗИНЕ, ХЕЛИКОПТЕРЕ, АВИОНЕ.. НЕ МОГУ СЕ ОНИ ПОРЕДИТИ СА НАМА... ЈЕДНА ОД НАЈБОГАТИЈИ ДРЖАВА У ЕВРОПИ НЕМОЖЕ СИ ТО ДОЗВОЛИТИ НЕКИ ЛУКСУЗ КАО МИ.. КÓД ЊИХ САМО ПРЕДСЕДНИК ДРЖАВЕ И ВЛÁДĚ КОРИСТИ ДРЖАВНО АУТО А ОСТАЛИ СВИ,, ЈАВНИ ПŘЕВОЗ И БИЦИКЛО, БИТÍ ПОЛИТИЧАР ЈЕ КАО И СВАКО ДРУГО ЗАНИМАЊЕ ТАКО СЕ ТАМО ГЛЕДА, ДОК СИ У ПОЛИТИЦИ ДУЖНОСТ ЈЕ СЛУЖИТИ НÁРОДŮ А КÓД НÁС ЈЕ КОНТРА.. СВАКА ШУГА СА КУПЉЕНОМ ДИПЛОМОМ СЕ ВОЗА СА ДРЖАВНИМ ЛИМУЗИНАМА И ТО НАЈВИШЕ У ПРИВАТНЕ СВРХЕ... АХ, НÁРОДĚ МОЈ НА ШТА СМО ПÁЛÍ... НО КОМЕНТ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

горе је

04.01.2021 18:44

имати титулу политицара а спроводит криминал . Циј смета неком сто је у доњем весу, па ста да нема и гаца , нек се бави струком и добриносу народа а не модном ревијом

ОДГОВОРИТЕ