Петрињу погодила нова трагедија, погинуо волонтер

Петрињу је данас погодила нова трагедија. Приликом пада с крова око 10 сати погинуо је волонтер који је помагао унесрећенима.

Вијести 03.01.2021 | 14:32
Петрињу погодила нова трагедија, погинуо волонтер

Ватрогасци и Хитна помоћ су покушали реанимацију, али је била неуспјешна, преноси "Индеx".

Ради се о 57-годишњем А.Ц., бившем специјалцу и пензионисаном часнику из села Мали Јадрч недалеко Врбовског.

Једној породици која је страдала јуче је донирао властиту камп кућицу, а данас је покушао помоћи при санацији крова. То се, нажалост, показало кобним. 

"Звао ме јуче, питао јесам ли на подручју Петриње да се нађемо. Рекох му да долазим средином седмице. То је задње што смо се чули, не могу вјеровати", рекао је за Јутарњи његов пријатељ.

Градоначелник Петриње: Човјек је изгубио живот, нема ријечи да умањимо бол. Немојте се неорганизовано пењати на кровове. Знам да је тешко гледати своју имовину и муку, али најтеже је доћи пред породицу и рећи да више немаш најближега.

У тој помоћи можемо направити престрашне штете, а с друге стране кад погледамо да је човјек изгубио живот онда не постоје ријечи да умањимо бол. И онда како пред те људе?", рекао је за ХРТ градоначелник Петриње Даринко Думбовић.

(Индеx)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Огорцен

03.01.2021 13:54

Ста јадан волонтер зна око прузања помоци. Није то само имати срце и дусуи ици помагати. За то треба струцна лица која знајуприци унесреценом. Е дрзава и ринекА

ОДГОВОРИТЕ
Name

даре

03.01.2021 14:13

Ко се чува и Бог га чува. Не излажие се беспотребно ризику, није срушени кров вриједан било чијег живота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цубро

03.01.2021 19:42

Тако је слазем се Ово је Бозији знак Не треба се петљати у тудји посао боље мирно сједити код куце Има ко је плацен за то па нек се пе

Name

Васке

03.01.2021 14:18

Па ста је ово драги бозе као да је све уклето ,стасе ово десава ,дали су то неке бозије погреске или бог зна ста али увијек страдају недузни,Бозија воља је цудо а нико у то не вјерује..

ОДГОВОРИТЕ