Премијера серије „Кости“ вечерас од 21х (БН ТВ)

У својеврсном новогодишњем маратону, „Кости“ ћемо гледати сваким радним даном, од 1. до 5. јануара, по двије епизоде, од 21 час на БН телевизији. Прву и другу епизоду серије „Кости“ премијерно погледајте вечерас од 21 час на БН телевизији.

Република Српска 01.01.2021 | 15:08
Премијера серије „Кости“ вечерас од 21х (БН ТВ)

Пред гледаоце БН телевизије1. јануара стиже нова домаћа серија „Кости“, настала по сценарију Николе Коље Пејаковића и у режији Саше Хајдуковића,
а која нам доноси напету трилер причу смјештену у Бањој Луци данашњег времена.

Иако радњом другачија, серија „Кости“ представља други дио трилогије о овом граду, коју, као и серију „Месо“, заједнички потписују „Босонога продукција“ и РТС.

У својеврсном новогодишњем маратону, „Кости“ ћемо гледати сваким радним даном, од 1. до 5. јануара, по двије епизоде, од 21 час на БН телевизији.

Какве су судбине људи овог времена који са собом носе окове прошлости и да ли ће пронаћи пут спасења?  Одговоре на ова питања потражите већ у првим епизодама серије „Кости“ од 1. јануара, на БН телевизији.

Већ у првој епизоди, гледаоци ће упознати главне ликове овог напетог трилера – Косту Говорушу и Косту Гајића, које тумаче Јово Максић и Љубиша Савановић и које наизглед не повезује ништа осим заједничког имена и града у којем живе.

Међутим, друштво и људи који га чине пред њих сваког дана постављају нове изазове, с којима се они тешко боре због окрутне судбине.

Коста Говоруша је самозатајан, оптерећен и заробљен у прошлости. Животне, али и стварне „Олује“ потпуно су га отуђиле од разореног и корумпираног друштва којим је окружен, и од којег се сваким својим кораком све више удаљава.

С друге стране, на друштвеној љествици високо позициониран је Коста Гајић - успјешан, утицајан, „човјек на функцији“ који на први поглед има све, али заправо нема ништа.

Управо он ће нас у првој епизоди одвести до оца Драгана, којег тумачи Никола Пејаковић, а код кога прије или касније дођу баш сви – да се исповједе за ситне или крупне гријехове.

У првој епизоди ћемо упознати и Кристину Говорушу, млађу сестру Косте Говоруше, која се жели окренути будућности и коначно посложити ствари у свом животу. Зато се и упушта у потрагу за правим послом, а понуда коју ће добити од свог „земљака“, Крајишника који је из рата изашао као богат, за њу ће бити прилично шокантна.

Ево шта доноси ДРУГА епизода серије „Кости“, коју можете пратити у програму БН ТВ вечерас, одмах по завршетку прве епизоде  

Хоће ли Кристина признати Кости да је силована и да ли ће моћи наставити са својим животом? 

Судбина породице Говоруша увијек је била у рукама других, и таман када је Кристина одлучила да ствари посложи како она жели, догодило се оно чему се најмање надала. Након што ју је млади бизнисмен Мирко Ковач силовао, Кристина се повлачи у себе преиспитујући своје поступке и окривљујући себе за оно што се догодило. Љиљи је све јасно, али се и она и Кристина прибојавају шта би се могло догодити уколико Коста сазна истину.

Истовремено, преговори око формирања Владе националног спаса су у пуном јеку. Међутим, њен састав увелико ће зависити од страног фактора којег представља Грин - Енглез који је дошао са јасним интересом и циљем којег жели постићи. Но, да ли ће домаћи политичари моћи одговорити на његове захтјеве?

Прву и другу епизоду серије „Кости“ премијерно погледајте вечерас од 21 час на БН телевизији.

БН ТВ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Посавац

01.01.2021 14:32

Семберија Словениа Стyле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гац

01.01.2021 14:40

Гледао сам инсерте и по ономе што могу да видим ово је дно дна. Такав рјечник и такав малограђански вокабулар не можете чути ни од најпримитивнијих кочијаша. Питам се какву режисери и текстописци шаљу поруку младим нараштајима. У осталом, ко воли нек изволи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Гац

01.01.2021 17:18

Режисер је још на боловању,кажу да је био позитиван.

Name

Глигор

01.01.2021 19:07

Ја сам гледао Кољино предавања које је одрзао тинејдзерима?до тада сам мислио да је лик регуларан

Name

Баки

02.01.2021 10:31

Гац, Прво погледас серију па написес коментар. Гледао сам је на РТС 1. Најбоља серија, на просторима бивсе Југе, у задњих 20 година. Браво за редитеља Хајдуковица и екипу. Прица је универзална, за све земље на Балкану.

Name

БЛ

01.01.2021 17:36

Серија покидала, одгледао са све епизоде на ртсу. Све похвале екипи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

01.01.2021 20:44

Цим ти казес покидала све ми је јасно

Name

Балу

01.01.2021 20:46

А ртрс се гледа ха

Name

зивбих

01.01.2021 18:26

Одлицна серија

ОДГОВОРИТЕ