Бањалука: Беба повријеђена у удесу на апаратима

Једногодишња дјевојчица, која је у уторак повријеђена у удесу у бањалучком насељу Нова Варош, задобила је повреду главе и контузију грудног коша те је одмах по пријему оперативно збринута, прикључена на апарат за механичку вентилацију, а све даље прогнозе су крајње неизвјесне, потврђено је за Независне из УКЦ РС.

Република Српска 30.12.2020 | 12:32
Бањалука: Беба повријеђена у удесу на апаратима

Из УКЦ РС су додали да је јуче у послијеподневним часовима санитетским возилом Дома здравља Бањалука у Универзитетски клинички центар РС након саобраћајне незгоде довезена М.Р.(29) заједно са својим дјететом (1).

“Пацијентица М.Р.је збринута и задржана у Клиници за дјечију хирургију као пратња дјетету”, навели су у УКЦ РС.

Удес се догодио јуче када су се два аута сударила, те је једно одбачено на жену која је гурала колица с бебом.

(Независне) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Марија

30.12.2020 12:10

Колико морас бити будала и неспособан возас да у тој улици направис тако тезак удес. То је уска улица лезеци пилицајци, дозвољена брзина 40,пјесаци у близини, дјеца стално циркулису ту скола, вртиц. Узас. Толико је будала за воланом узас. Телефони у рукама стално. Беби зелим брз опоравак и мајци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

30.12.2020 12:11

Тужно а тротоари су да Бог сачува. Или је на њему телефонски ормарић или дрво или лампадер или саобраћајни знак, тешко је возити колица а не сићи на коловоз. Да не причамо о аутима паркираним на тротоару.. то смо ми. Наша одговорност и наша култура !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

30.12.2020 13:46

И поред оволико камера и "Биг Бротхера" по улицама Б.Луке неко вози као да је под дејством дроге толиком брзином да може одбацит друго ауто на пјешака!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Молимо

30.12.2020 15:29

Бога за помоћ драгој беби да се опорови,мала душица да добије снагу и побједи зло.Бори се и Бога молимо за Тебе.

ОДГОВОРИТЕ