На снази остају постојеће мјере против короне

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић рекао је да ће током предстојећих празника на снази бити постојеће епидемиолошке мјере.

Република Српска 29.12.2020 | 17:30
На снази остају постојеће мјере против короне

- Све што смо говорили у посљедњих 10 мјесеци на неки начин је на снази и сада за вријеме празника. Морам да похвалим грађане јер са терена имамо врло позитивне информације када је ријеч о прослави Никољдана и да 19. децембар није утицао на погоршање епидемиолошке ситуације - рекао је Шеранић новинарима у Добоју.

Он је истакао да то указује да су грађани озбиљно схватили све досадашње епидемиолошке препоруке.

- Исто то важи и за божићне празнике, да свако у ужем кругу породице прослави све празнике - нагласио је Шеранић.

Он очекује да ће већ наредне године доћи вријеме за опуштеније понашање, али да тренутно није тако.

Шеранић је свим грађанима упутио честитке поводом божићних и новогодишњих празника, као и предстојећих слава.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

РАНКО

29.12.2020 16:46

ПА ЉУДИ МОЈИ..ЈЕ ЛИ ИМО ИКО НОРМАЛАН ДА ОБЈАВИ ..МАЛО ЈЕ БИЛО НОРМАЛБИ ЉУДИ ДА СУ СЛАВИЛИ У КРУГУ ПОРОДИЦЕ...ТО СУ ЛАЗИ СТА ОБЈАВЉУЈУ .СВАТИТЕ ДА КАФИXИ РАДЕ И ДА СЕ СЛАВИ КАО ДА ЈЕ СВЕ ОК..САМО МИ ЈЕ ЗАО ЗДРАВСТВЕНИ РАДНИКА..ВЛАСТ НЕКА ВАС ЈЕ СРАМОТА...НУЛА СТЕ...ПРИЦАТЕ САМО О ПРАЗНИЦИНА,КАКО ПРОСЛАВИТИ ФУЈЈЈЈ ГАДИТЕ НИ СЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

29.12.2020 20:34

Знамо ми како се слави и како смо прославили. Ми радимо своје, а они своје...све је добро док једни друге не дирамо. Сретни и благословени предстојеци празници! Посебно све најбоље људима који су презивјели ову страхоту од земљотреса.

Name

Станисављевиц

29.12.2020 20:36

Не постујем никакве мјере јер ме бас брига и за себе и за остале.Само фестати,славити,друзити се само напријед људи.....