Пронађена опрема за фалсификовање новца и докумената

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, ухапсили су четири особе и претресли стан у Бањалуци, а том приликом је одузет фалсификован новац, печати и други разни фалсификовани предмети.

Република Српска 27.12.2020 | 14:05
Пронађена опрема за фалсификовање новца и докумената

“Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, предузимањем оперативних мјера и радњи лишили су слободе четири лица иницијала Б.П., М.П., Н.Ч. и Р.М. због основа сумње да су починили кривична дјела”, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

У саопштењу наводе да је извршен претрес стана на подручју Града Бањалука, који користе осумњичена лица.

“Том приликом пронађенао и одузето више фалсификованих новчаница у апоенима 100КМ и 10КМ, више фалсификованих печата, разне врсте фалсификованих докумената као што су налази „ПЦР Цовид“ тестова, документи за добијање кредита, увјерења, потврде о запослењу, потврде о висини мјесечних примања, мјесечне карте, увјерења о пребивалишту, фалсификоване личне карте, УВ лампе, опрема за фалсификовање, ласерски штампачи, ласерска гравика, разне хемикалије, прецизна вага, опрема за конзумирање наркотика, 13 сим картица, више носача за сим картице, средство за фалсификовање печата, восак и наљепнице за нотарске уговоре, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем ових кривичних дјела”, наведено је у саопштењу.

Све активности у оквиру овог предмета предузете су под надзором Тужилаштва БиХ, а по наредбама Суда БиХ.

"Независне" незванично сазнају да су ухапшени Борис П, Михајло П, Нина Ч. и Радомир М.

(Независне)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Глобал зитизен

27.12.2020 13:17

То и ови на власти 25 година раде па ником ниста , јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале

27.12.2020 13:55

милини омладинци.

Name

Галеб

27.12.2020 20:07

Рохилова стапарија и братије

ОДГОВОРИТЕ