Мајка му бацила колекцију видео игара вредну 500.000 долара!

Једном колекционару из САД-а, из Њујорка мајка је не знајући бацила вредну колекцију видео игара у ђубре. Јер понекад родитељи често не разумеју "залуђеност" као у овом случају и вредност старих видео-игрица....

Занимљивости 02.12.2020 | 16:25
Мајка му бацила колекцију видео игара вредну 500.000 долара!

Ипак неки воле да осим играња их и скупљају попут неименованог Њујорчанина

Такве колекције видео игара, нарочито још ако су старе имају огромну вредност и сентименталну као и новчану. А губитак таквих би могао бити емоционално као и новчано болан.

Тако је колекционар из Њујорка имао своју вредну колекцију ретро видео игара и конзола те их чувао у кући родитеља. На његову жалост тек недавно је открио да је његова мајка побацала у канту за смеће добру количину те колекције.

Она вероватно није била свесна о чему се ради и једноставно је желела да почисти кућу, због чега је бацила у ђубре део колекције који вреди преко 500.000 долара.

Колекционар је навео да је остао без гомиле видео-игара са ПС1 конзоле и старијих, а већина од њих није никада била отворена.

У контејнер су отишле конзоле Фамицом, Атарис, Цолецо, МегаДриве и бројне друге, а колекционар је открио да је отишла и његова стара колекција стрипова.

Можда вам сума од 500.000 долара за старе видео-игре звучи сулудо, али то и није нека пара када се у обзир узме да ретке видео-игре са конзола без којих је овај остао коштају и по неколико десетина хиљада долара.

Тешко да ће то повратити, пошто је тек недавно сазнао да је остао без тих вредних видео-игара и конзола, а оне су бачене већ од раније.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар