Јова Радовановић сутра пуни 80 а ево ко му је свих ових година био ветар у леђа!

Познати музичар и комичар Јова Радовановић сутра пуни 80 година.

Забава 30.11.2020 | 22:34
Јова Радовановић сутра пуни 80 а ево ко му је свих ових година био ветар у леђа!

Његов ветар у леђа свих ових година била је породица, супруга Ковиљка, син Милош и близнакиње Ивану и Зорану .

 

- Мени је породица увек била на првом месту, па чак и пре каријере. То сам говорио и на почетку наше везе мојој жени. Признајем да је моја супруга била стварно храбра жена. Било јој је тешко и деси се да понекад каже: “Јао, шта сам ја све преживела”. Али мислим да је и то љубав- рекао је раније Јова за портал Жена.рс

И поред многобројног посла, увек је знао да врло добро искористи слободно време са породицом.

 

- Када су деца била мала, колутови, ваљање и прављење кућица је било обавезно. Био сам маштар па сам то пренео и на децу. Сећам се да је био један дечак који се дружио са мојим сином. Једном приликом играли су се код нас и пало је вече, а дечко је морао да иде кући.

Звао га је отац телефоном и ја сам му рекао да не брине, да ћу ја малог довести до куће. Међутим, док се он спремао са мојим сином, видео сам да је плакао. Када сам упитао сина шта је проблем, одговорио ми је да ће ми све рећи када стигнемо кући. Када смо се вратили, сећам се да ми је рекао да је разлог суза био тај што је његов друг пожелео да и он има оца који ће се с њим играти, а не само читати новине.

Јован истиче да никада није био строг отац, нити је икада ударио своју децу. Гледао је да, када су сви заједно, буде што више весеља и раздраганости.

Извор: Еспресо.рс Фото: принтсцреен

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар