Дуго га није било сад се спрема за велики повратак на музичку сцену!

Након дуже медијске илегале и турбуленција које је имао у приватном животу Дадо Полумента био је ексклузивни гост једне емисије.

Забава 30.11.2020 | 21:37
Дуго га није било сад се спрема за велики повратак на музичку сцену!

- С обзиром да ме није било две и по године, нисам имао ниједан наступ, сад сам тотално одморан и посветио се пројекту , заправо мом великом повратку на музичку сцену са два албума, дао сам најбоље од себе, надам се да ће то публика препознати.

 

- Сви знају да ја имам супругу 5 година, да смо пре 4 добили ћерку. То је доста утицало на мене, на моје приоритете у животу. Нисам имао времена за љубав, за породицу, а сада сам себи дао одушка. Сматрам да за брак и дете треба времена, треба доста одрицања.

На питаје упућено супрузи чиме ју је Дадо освоио Ивона је одговорила:

 

- Искрено, својом добротом. Ми када смо се видели први пут то је било у Новом Саду. Срели смо се раније, случајно у неком кафићу где је он мене питао да снимам спот с њим. Ту смо се гледали и знала сам да ће баш он да буде љубав мог живота, започела је Ивона и додала:

 

- У његовим очима сам видела доброту, и то што он јесте. Добар је супруг, отац, најбољи певач. Сваки дан је се бољи, причала је она с осмехом на лицу.

 

На питање да ли је истина да је имао проблем са наркотицима, он одговара:

 

- Ја сам био први на естради који је пре 10 година изашао и рекао да сам пробао све. Ако ми је нешто фалило, то је била права љубав и породица.

Певач је недавно открио у каквом је односу са певачем Шаком Полументом, детаљније погледајте ОВДЕ.

Извор:Ало.рс/Курир фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар