Марија спремна за концерт, а разлог ће вас одушевити!

Регионална музичка звезда Марија Шерифовић по ко зна који пут нашла је снаге да својим апелом и гласном поруком позове све да се уједине у борби за живот малене Миње Матић.

Забава 30.11.2020 | 18:38
Марија спремна за концерт, а разлог ће вас одушевити!

“Ствар је озбиљна и времена је мало. Чекам вас у петак, 04. децембра у 19х на YоуБоx-у. Певаћу докле сви заједно не скупимо новац. “ истакла је поп звезда у видеу који је поделила са својим пратиоцима на Инстаграму.


Познато је да музичка звезда посебну љубав гаји према деци, те и да их њихове тешке животне приче подстакну на хуману акцију, па и не чуди што ће Марија певати уживо како би током концерта покушала да прикупи што више средстава за лечење једногодишње девојчице.

Већ данима уназад путем својих мрежа апеловала је да се прикупе средства за лечење Миње Матић,која болује од ретке и тешке болести - спиналне мишићне атрофије, тип 1. Иако је истакла колико је важно да се у акцију укључи што више људи доброг срца, музичка звезда гласна је у намери да њен концерт сви прате па тако и друштвено одговорне компаније које финансијски могу да помогну борби за Мињин живот.


“Ово је порука за све. И за тебе и за тебе,али и за велике компаније. Да видим колико вас има” -поручила је на крају видеа Марија Серифовиц

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Марија Серифовиц (@серифовиц)


Познато је колико публика Марију воли да слуша, па тако нема сумње да ће она певати неколико сати без престанка јер постоји један велики циљ. Подсећања ради, за време ванредног стања, прва музичка звезда која је одржала концерт путем ове музичке стриминг платформе била је управо Марија, када су и оборони рекорди посета. Остаје нам да верујемо да ће тако и бити у петак, 04.12 у 19х!

Извор: ало.рс фото: принтсцреен

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ја

30.11.2020 20:06

Краљица.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

30.11.2020 21:23

Марија певац огромног срца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјина

30.11.2020 23:11

Вечна му слава!

ОДГОВОРИТЕ