Бојану није било помоћи, 9 дана је био на респиратору

Бубњар групе Амадеус бенд Бојан Златановић преминуо је од последица корона вируса у болници "Драгиша Мишовић", а Аца Амадеус је за Курир рекао да ће Бојан наставити да живи кроз њих.

Магазин 24.11.2020 | 13:18
Бојану није било помоћи, 9 дана је био на респиратору

"Истина је да је Бојан преминуо. Он је био на респиратору већ 8-9 дана, пре тога је био на неинвазивној терапији кисеоником. Било му је све горе и горе. Јутрос у 9.20х се то десило. Захваљујемо особљу и директору болнице "Доктор Драгиша Мишовић", дали су све од себе да га спасу. Није му било помоћи. Он ће наставити да живи са нама кроз Амадеус бенд", рекао је за Курир Аца Амадеус .

Певач Бојан Ташић за Курир је рекао да још не може да верује да Бојан више није међу нама. 

 

"Искрен да будем, још сам у шоку. То је тачно да се догодило, јутрос у 9 и 20 нас је напустио. Знате шта, он је био у тешком стању већ неко време. Био је у клиничком центру Драгише Мишовић. Морам да се захвалим особљу - лекарима, техничарима, сестрама. Свим људима који су му се нашли, стварно су дали све од себе и више од тога. Сву могућу терапију је примио, међутим нису успели да га спасу. Болест је баш узела маха, умро је од короне. Али особљу дајемо захвалност до неба", рекао је певач.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар