Љубиша Петровић убијеђен у побједу на изборима

Кандидат СДС-а и ПДП-а за градоначелника Бијељине Љубиша Петровић убијеђен је, како је рекао, у побједу на овим локалним изборима, јер је са својим народом био и остао.

Република Српска 15.11.2020 | 19:11
Љубиша Петровић убијеђен у побједу на изборима

"Био уз народ, остао уз народ и бићу уз свој народ, да градимо оно што се зове бољи однос, боља комуникација и да сваки наш суграђанин, од оних наших најмлађих малишана до најстаријих пензионера се осјете и уваженим и достојанственим.

И заиста у том духу ћу заувијек и наступати, још једном са конкретним плановима, рјешавањем проблема који су нагомилани, текући и увијек ћу се тако понашати одговорно", казао је Љубиша Петровић.

Петровић  је додао да ће у том духу увијек наступати, са конкретним плановима, те да ће се рјешавањем проблема понашати одговорно.

"Што се тиче политичких противника, нећу се бавити, то је политиканство, то је препуцавање, овај здрави дио политике зове се бољи живот за грађане и оно што се зове достојанство и оно што се зове напредак да осјети сваки појединац, и наш ђак, и наш студент, и наш родитељ, запослени, незапослени, борачко инвалидска популација, чланови породица погинулих бораца, пензионери, пољопривредници", истакао је он и додао:

"И вјерујте кад у том духу наступате, када идете са испруженом руком према сваком грађанину, широког отвореног срца, онда и тај пулс који добијате од народа даје додатни вјетар у леђа."

Кандидат Странке Демократске Српске Семберија за градоначелника Бијељине Мићо Мићић изјавио је да очекује веома добро изборни резултат.

"Нека побиједе они којима грађани дају повјерење, а ми ћемо у складу са тим резултатима наставити даље да живимо и радимо у нашем граду", рекао је Мићо Мићић.

Члан Комисије за раћење епидемиолошке ситације Др Биљана Мијовић, рекла је да су све епидемиолошке мјере испоштоване.

"Као члан епидемиолошког тима могу да кажем да сам задовољна како су на већини бирачких мјеста испоштоване све мјере на заштити гласача", казала је Биљана Мијовић.

У Бијељини је за гласање отворено 147 бирачких мјеста, а право гласа има 109.360 гласача.

Грађани бирају градоначелника између три кандидата и нови градски парламент од 31 одборника између 85 политичких субјеката. 

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Те

15.11.2020 19:38

Те

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радивоје

16.11.2020 10:06

Цеститке и подрска Петровицу Нека је са срецом

Name

Драган

15.11.2020 19:41

Стари папак изгубио. Треба те старе фукаре казнити а њему је губитак фотеље највеца казна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган из Милица

16.11.2020 09:34

СВЕ цеститке новом градонацелнику, поздрав за сав народ Бијељине кои је казнио оног издајника мицу мицица.

ОДГОВОРИТЕ