Букти унутрашњи рат СНСД-а- Радојичић унапријед отписан!?

Унутар Градског одбора СНСД-а Бањалука букти прави рат између двије фракције које су оштро супротстављене и готово отворено раде једна против друге.

Република Српска 05.11.2020 | 16:04
Букти унутрашњи рат СНСД-а- Радојичић унапријед отписан!?

Рат је кулминирао лошим рејтингом Игора Радојичића у трци за градоначелника Бањалуке, јер, према истраживањима еминентних агенција, кандидат СНСД-а за Станивуковићем заостаје готово недостижних 12 процената.

Само изборна крађа може спријечити дебакл Радојичића, а треба имати у виду да су изборни инжењери СНСД-а махери у том прљавом послу, што су показала протекла три изборна циклуса.

Оштри, немилосрдни сикоб унутар ГО СНСД Бањалука није почео у овогодишњој изборној кампањи, већ је наставак подјела до којих је дошло у трци за предсједника РС, на изборима одржаним 2018. године.

Тада су се у Градском одбору СНСД-а искристалисале двије фракције: На челу прве фракције најистуренији играч је Жељка Цвијановић и битно је нагласити да је ова линија финансијски и кадровски снажнија.

Уз Цвијановићеву су Драган Лукач, Миленко Летић. Момчило Антонић…, а све конце, из сјене, вуче Зоран Тегелтија, који је већ годинама у сукобу са Радојичићем.

Другу фракцију предводи Радојичић, а њени најважнији чланови су Срђан Амиџић, др Невена Тодоровић и Зоран Поповић…

Сукоб између ове двије фракције тиња дужи низ година, а прешао је у отворени рат након општих избора 2018. године: Од тада Цвијановићева криви Радојичића за свој пораз у Бањалуци, када је добила цца 10.000 гласова мање у односу на противкандидата Вукоту Говедарицу. 

Бруталним изборним инжењерингом, СНСД је дословно “изгурао” Цвијановићеву за предсједника РС, али то није смањило њен анимозитет према Радојичићу; Штавише!

Цвијановићева је одмах по окончању општих избора тражила од Милорада Додика да распусти Градски одбор СНСД-а Бања Лука; При том се позивала на изјаве активиста странке са терена, који су потврдили да су по Радојичићевом налогу радили само за листу за Народну скупштину Републике Српске и листу за Парламентарну скупштину Босне и Херцеговине, за члана Предсједништва БиХ, али не и за Цвијановићеву.

Додик је одбио тај захтјев Цвијановићеве, правдајући свој поступак процјеном да би Радојичић, у случају распуштања ГО СНСД, повукао тада најмање половину чланства СНСД-а у Бањалуци и основао своју странку.

То би, по Додику, како је тада тврдио, могло угрозити резултат СНСД-а на локалним изборима 2020. године. 

Упућен у дешавања унутар странке, Радојичић се спремао и за опцију да не буде кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке на локалним изборима 2020. године; Направио је резервни положај тако што је наложио Зорану Талићу, актуелном предсједнику градске скупштине, да формира странку “ПОЛИГРАФ”; Та Радојичићева сателтиска партија би га кандидовала за градоначелника у случају да то не учини СНСД. 

Важно је знати да је Фракција окупљена око Жељке Цвијановић предлагала да кандидат за градоначелника Бањалуке буде Срђан Рајчевић, а иза тог приједлога је стао и један дио особа врло врло блиских Додику.

Притиснут бројним захтјевима Цвијановићеве, као и из непосредног, најближег, окружења, Додик је дуго времена одуговлачио са објављивањем  кадидата за градоначелника Бањалуке; На крају је Додик преломио да Радојичић буде кандидат СНСД-а; Додик је био свјестан да би, у случају да СНСД предложи Рајчевића, Радојичић био кандидат ПОЛИГРАФ-а. 

У таквом расплету, гласови СНСД-а би се подијелили, а Драшко Станивуковић би глатко однио побједу.

У периоду од 03.10. до 10.10.2020. године еминента агенција вршила је истраживање јавног мњења на подручју Града, а резултати су показали да Станивуковић има предност у односу на Радојичића у проценту од 10,70 % (Драшко Станивуковић 48,40 %, Игор Радојичић 37,70 %).

Резултати наведеног истраживања су достављени СНСД-у 13.10.2020. и изазвали су праву пометњу у изборном штабу СНСД-а Бањалука, што је додатно продубило сукоб који дужи низ година постоји између двије фракције. 

Са једне стране, Радојичић је оправдање за лош рејтинг нашао у томе да га режимски медији недовољно афирмишу. Са друге стране, фракција коју предводи Цвијановићева је инсистирала на тези да истраживање само потврђује њихов став да Радојичић није ни требао бити кандидат за позицију градоначелника, него Рајчевић. 

На састанку на којем су разматрани резултати истраживања донесена је одлука да се смијене уредници Режимских медија, који су “главама” платили цех фракцијских сукоба; Разрјешење је услиједило 15.10. о.г., када је, између осталих смијењен и в. д. директора програма РТРС-а Александар Шева.

По наруџби СНСД-а, једна од агенција из Србије за истраживање јавног мњења, вршила је крајем октобра 2020. године ново истраживање за позицију градоначелника Бањалуке. 

Резултати су показали да је Станивуковић повећао предност на 13,30 % (могуће одступање +/- 3,00 %). 

Уз то, наведена агенција је процијенила да без неких значајних догађаја не постоји могућност да се предност коју има Станивуковић смањи. 

Поткријепили су ову чињеницу тиме што је испитаницима који су се изјаснили да неће излазити на изборе постављено додатно питање „Ако би сте ипак морали изаћи на изборе, којег од два кандидата би сте подржали?“ На то питање око двије трећине испитаника су се изјаснили да би, у том случају, гласали за Станивуковића.

(Имена еминентих агенција која су радила истраживања не наводим, како их Режим не би присиљавао на деманти или, пак, манипулисао на начин да објављено истраживање демантује агенција из Београда која га није ни радила, као што се десило након објаве истраживања проведеног између 3-10.10., већ га је спровела њена експозитура из БиХ).

По добијању резултата новог истраживања, Додик се почео мирити са чињеницом да би Радојичић могао бити поражен од стране Станивуковића, иако и даље чини све да се то не деси.

Суров и ултрапрагматичан, Додик је активирао “План Б”, који сам већ дјелимично објавио. 

“План Б” подразумијева да се сви ресури и активности на терену искористе са циљем освајања што већег броја одборничких мандата. Додик рачуна да ће са одборницима СНСД-а и одборницима мањих странака успјети да формира стабилну већину у Скупштини града Бањалука. 

На тај начин би се, према његовој пројекцији, постигла два циља уколико Радојичић буде и дефинитивно поражен: 

1) СНСД би преко Скупштине града блокирао рад градоначелника Станивуковића, који не би могао испунити нити једно предизборно обећање до општих избора 2022. године. 

Тиме би до општих избора била смањења популарност ПДП-а. 

2) Избором за градоначелника Бањалуке, и наведеним опструкцијама, Станивуковић био би уклоњен као потенцијални кандидат за предсједника Републике Српске или члана Предсједништва БиХ; Умјесто њега кандидати испред ПДП-а били Јелена Тривић или Бранислав Бореновић. 

Додикова процјена је да та два потенцијална кандидата не би могли бити пријетња кандидатима СНСД-а на општим изборима 2022. године.

“План Б” снажно су  подржали Жељка Цвијановић и Зоран Тегелтија, а за његову реализацију предуслов је да одборничке мандате на листи СНСД-а у Бањалуци искључиво освоје кандидати који нису под контролом Радојичића.

На тај начин се настоји избјећи могућност да Радојичић формира нову странку или преузме “Полигтраф” и са собом повуче одборнике који су му лојални. 

Остаје отворено питање на који начин ће се понашати Игор Радојичић након евентуалног губитка избора, јер “План Б” подразумијева распуштање Градског одбора СНСД-а Бањалука, након чега ће за повјереника бити постављен Срђан Рајчевић, који би, према “Плану Б”, преузео позицију предсједника Градског одбора СНСД-а Бањалука. 

Кандидати за одборнике који су потпуно лојални Милораду Додику, а које подржава и Жељка Цвијанови, су: Маринко Умићевић, Драшко Кременовић, Драгомир Батар, Душко Бркић Гера, Мирослав Попржен, Младен Илић и Драгослав Топић. 

Наведени су већ, по Додиковом налогу, постигли међусобни договор да њихови бирачи на терену, на дан избора, “иксају” само њихова имена на листи. 

Такође, договорено је да се преко предсједника мјесних одбора дан прије локалних избора члановима СНСД-а подијеле цедуљице са именима наведених кандидата, са обавезом да их “изиксају” на листи.

Што се тиче фракције на чијем челу је Радојичић, изграђено име и одређену базу на терену имају само Срђан Амиџић, др Невена Тодоровић и Ненад Грбић. 

Међутим, Додикова је процјена да ово троје кандидата, све и да освоје одборничке мандате, неће напустити странку и поћи за Радојичићем, уколико се одлучи на формирање нове странке. 

Додик зна да је Грбићу искључиви циљ бављења политиком очување приватног бизниса којим се бави, због чега ће тешко бити спреман да прати Радојичића у могућој авантури оснивања нове странке; Др Невена Тодоровић ће бити уцијењена останком на функцији директора Дома здравља Бањалука, што је стандард дјеловања СНСД-а. 

Срђан Амиџић је већ уцијењен компромитујућим материјалима које је прикупио против њега Драган Лукач.

Ти материјали нису нимало безазлени, свједоче о нелегалном узимамњу огромних количина новца; Амиџић је врло транспарентан по питању нелегалних послова, па и није проблем доћи до доказа. Наредних дана објавићу доказе о његовим нелегалним радњама. 

хттп://слободанвасковиц.блогспот.цом/

Коментари / 158

Оставите коментар
Name

Реално

05.11.2020 15:13

Снила баба, што би била рада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.11.2020 16:08

Ова зуја са 12 000 000 км будета,само седи и смисља завјере. Попот купивине папака..... Драско це вас помести.

Name

Ма

05.11.2020 16:17

Одавно је познато да Радојоциц има план да формира своју странку око које би били окупљени Богданиц, Цудиц, Талиц и јос један високопозиционирани из садасње опозиције. А ово сто Васковиц казе да професор универзитета (који инаце треба да једног дана буде премијерка, а никако председница) лосије стоји од студента - то знаци да смо ми као друство дебееело застранили.

Name

ДАМУ ДАРУ

05.11.2020 17:33

ТО СТО ЈЕ * ЈАВНА ТАЈНА * НИЈЕ ИНТЕРЕСАНТНО ...СТА СЕ ВАЉА ИЗА БРДА ? А ИЗА БРДА , ВРБА МРДА ??

Name

Реформе

05.11.2020 18:41

У овом слуцају је све јасно Драско је млад цовјек једно ,друго цовјек са срцем и дусом за свој народ треце и нај вазније није искварен и није криминалац сто много знаци за сав народ Републике Српске и са тим свим карактеристикама сто за разлику од њега радојциц има негативу.Драско мора да побиједи,народ то зна..

Name

Дадо

05.11.2020 19:14

Ама људи овдје главну улогу игра Стевандиц. Све зависи колико ће он имати одборника. Леми сваке изборе добија мање по једног одборника у БЛ.

Name

СВИ!!!

05.11.2020 20:00

који не гласају дали су глас криминално-политичкој мафији на власти. Наша будућност је у нашим гласовима. Искористимо једину демократску могућност којом утичемо на будућност наше деце.

Name

гласнарода

06.11.2020 04:07

Ста балавци пардон поцетници у политици,татини наследници...фуј

Name

Бања Лука-Лаус

06.11.2020 04:21

Реално, Ако буде будала да гласају за Умицевица, Драска Кременовица и ове што Васковиц спомиње онда СНСД иде у пропаст. Додик уопште не подржава набројане! Нпр Кременовиц је ситни криминалац само зато што је ограничен умно, иначе би био крупни криминалац. Чланови СНСД а су разочарани у чињеницу да такви уопште могу бити на листи.

Name

Цудно

06.11.2020 06:24

Пуна бара крокодила а овај први на удару за одстрел. Зуја помрси конце свима само да и миле не додје на ред..

Name

Милан

05.11.2020 15:15

Ал су се поједини квази аналитичари извратили од муке само да умање подршку коју Радојичић има од 55% у Бања Луци док њихов пулен Станивуковић има тек 35%, па покушавају да завађају људе у СНСД-у???.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека ти рече

05.11.2020 16:21

Заборавио си прасећи и јагњећи фонд па да буде исто као ДИВЉАЊЕ за говорницом НС РС! 55%или 55000 гласова. Има, али у сновима. Само ако украдете!

Name

Тврда линија

05.11.2020 16:41

Само ти сањај,готови сте

Name

Маријан

05.11.2020 18:04

Ре Милан цути керино па видис ли лицис на магарца а магарци само рицу као и ти

Name

Зага

05.11.2020 18:10

Само се надајте да Станивуковиц заостаје,осим у вашим оружним жељама које су неоствариве.Драско је далеко испред свих!!!

Name

Гојко

05.11.2020 18:43

Мој Милане јабуко са гране и ти се пробуди јутрос твој бот Игор да скупи гласове пола дрзаве немозе имати толико ста лупас стокане глупи.

Name

Ре Милан

05.11.2020 18:45

НАРОД ЈЕ ПРЕПОЗНО ЛОПОВЕ ГОТОВИСТЕ НЕМА ДАЉЕЕЕЕЕ

Name

Ре Милан

05.11.2020 19:04

Јел ти заиста тако мислис? Ово је размисљање озбиљно болесне особе.

Name

Ре

05.11.2020 21:36

Милане, оцито не зивис у Бл. Цијели град је уз Драска. Љигора не могу смислити. Тај Црногорац је без емпатије. Презире људе и њихову патњу док је Драско мелем за дусу сваког цовјека.

Name

Директ

06.11.2020 10:52

Ако је судећи по режимским анкетама. :)))

Name

Старчевица

05.11.2020 15:16

Срдјан Амидзић је похлепан и бахат, воли паре и моћ пошто је читав живот био понижаван у животу јадо јадни заборавио је како је живио и одрастао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Старчевица

05.11.2020 16:34

Управо тако,нми са Старчевице то знамо. Амиџић се добро ,,удао'' а пунца сви знају по лошем, он само наставио.

Name

сваја

05.11.2020 16:42

никог друга ни на факултету није имао само се слихтао професорим

Name

Борис сколски

05.11.2020 18:54

Сјецам га се с прве године , срамота за људски род трансформација у Голума а сеф му је гисподар прстенова , све је логицно.

Name

Пикацу

05.11.2020 21:30

Знам лика док је био комерцијалиста у Атаку. Смор невидјени. Цовјек нула. Не дао Биг да он негдје засједне Похлепа му вири из оцију

Name

Центар

05.11.2020 15:17

То се одавно зна зато се Лукача и боје, он има доказе за све има одане људе у мупу, и онда је лако да им сломи кичму

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дана

05.11.2020 15:19

Е мој брада, ниси ти за овај посао ухвати се катедре и факултета, да оде ова бахата власт прво требаш одговарати за еко топлану

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

05.11.2020 15:20

На шта је спао један аналитичар да се понаша као сеоска снаша која се бави преношењем трачева и завадјањем жена у комшилуку??? а опет Радојичић побјеђује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.11.2020 16:12

Јеси ти Миркан или Милан??? Ал сте провидни ви бурлини мамлази ??????????

Name

Дир Кан

05.11.2020 16:40

Лијеци се дирликане

Name

Директ

05.11.2020 18:11

Очигледно нешто се дешава. Није џаба овај Полиграф основан.

Name

Петер

05.11.2020 15:22

Бисерка је изгубила у БЛ из простог разлога што није омиљена међу нашим суграђанима. Зато што је иритантна, самољублва, ограницена и наравно, пуна бисера. Прије би се рекло да Радојичић губи јер је у СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зx

05.11.2020 17:33

Слагем се Перо

Name

11903

05.11.2020 18:28

Све сто си набројао Петре стоји. Јос кад се томе дода да је она на све то и Пејина унука сасвим је нормално да у Б.Луци изгуби изборе. Било би добро по Радоицица да избјегне дебакл да се ова у то ницим не мијеса, јер мозе се лако десити да јој крену питања за путесествија дједа Пеје, јер су на тим путевима веома тески злоцини остајали.

Name

Блиц

06.11.2020 08:46

Поставља се питање ко уопште може да изабере своје претке! Одговор је нико! Да ли је аргумент да неко не обавља добро свој посао то што му је неко од предака нешто погрешно урадио, апсолутно није. Молио би администраторе портала да уопште не пуштају коментаре који позивају на мржњу, националну нетрпељивост и све друге облике насиља.

Name

Ре Блиц

06.11.2020 10:07

У праву сте. Она не обавља добро свој посао, не због ђеда, вец зато сто је таква каква јест: умисљена, похлепна, сујетна и неспособна особа која празнослови без почетка и краја.

Name

11903

08.11.2020 12:25

За Блиц. Не видим у којој то ријеци везано за спомињање дједа Пеје позивам на мрзњу? Нити да нисам свјестан цињенице да претке не моземо бирати, заборавили сте казати ни потомке, јер је и једно и друго за вјерујуци народ бозија вољ. Мозе се такодје на тумацењу васег коментара поставити питање како би се рецимо осјецао дјед Пејо кад су га китили ордењем и цасницким циновима да му је неко прорекао да це неки његов потомак за мање од 100 година бити доведен на цело РС? Мозда је за вас нормално то сто је просли ЦИК Вукоту драконски казнио за ''говор мрзње'' и тиме послао поруку да се о устасама и том покрету мора говорити опрезније, са висе пијетета? Или сте ви мозда увјерења да истина о томе и тим десавањима треба да буде забетонирана, анатемисана као и муценицка смрт Гаврила Вукмировица уцињена од устаса из Зеравца 1942? Позив на истину је у супротности са позивом на мрзњу, а мозда Србске зртве по некима не заслузују да се сазна истина о нацину као и поциниоцима њиховог страдања?

Name

Доста

05.11.2020 15:24

Недељко Ћорић у затвор. Тачка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пуки

05.11.2020 16:41

И Јован Гламоцак

Name

Јован

05.11.2020 16:45

А зашто ја?

Name

Игор смрад

05.11.2020 18:52

Јер си клемпав

Name

Бронзани Мајдан

05.11.2020 15:24

Као члан СНСДа морам признати да је овај текст истинит. Наши људи на терену су збуњени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

05.11.2020 15:27

Хахахха само се ви надајте...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.11.2020 16:51

Одавно је он изгубио град. Једино га могу спасити околна села и крађа гласова.

Name

момо

05.11.2020 17:31

јес јес нама по селима истоварили брасно и макароне дали по упаљац и олоку неко је добијо наполитанке казали бице јање по куци ако ови игор остане на власти народ одма дао лицне податке и обецо гласове

Name

Ре момо

05.11.2020 19:58

Довољно је да организује шатор са музиком и пецењем, мало се доити микрофона и рикне још да не да Републику Српску коју нападају из Сарајева. И нашем човјеку доста. Не мора бити наполитанки и макарона. Не воле нас комшије, то је тачно, само што Лемија баш заболи за то, то је прича коју користи за Перу Преко Брда од којег одмах добије глас.

Name

1

05.11.2020 15:28

Сукоби постоје то је неминовно, Драшко има предност, али ако ПДП тј опозиција дозволи поновну какво кажу "крађу" сами су криви. Продаја или крађа, питање је сад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гас

05.11.2020 15:29

Ево тако це бити исто овде у Бијељини,, морамо се вратити изворним вриједностима СНСД-а а откачити се за сва времена цоркана ,даја ,мастила босњаковицеве, тете са бозен естраде ,гицка мицка прасица ,кокана лазаревица и других смрадова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањача

05.11.2020 15:29

Отац од овог Антонића и Маћо његов пајташ направили су кућу Тегелтији у њиховом селу познатијем као Татар Мала (Лусићи)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па ста

05.11.2020 16:42

Бил теби да направе ?

Name

Бил теби

05.11.2020 19:05

Па из које си ти забити. Ја већ имам ту близу кућу само нико у јој не иви као и у њиховим. А и ти си секта па ти је све нормално.

Name

Никола

05.11.2020 21:38

Сто не зивис ? Ста глумис ? Финоцу? Ма смеце једно испилио из опанка па глумис господу тај исти Саво и Мацо су урадили висе за Мањацу нег Тито.Дебилцино.

Name

СЉАМ ЈЕ ТО

05.11.2020 15:30

ЗАТВОР ЗА СВЕ. КАКВА БАНДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВА ГОДИНА

05.11.2020 15:32

ДЗАБА ВАМ ПЛАН А,Б,Ц Д,ДА ЈС ДИДИК КАНДИДАТ ДРАСКО БИ ГА ПОБЈЕДИО.ФО ЈС ГОТОВО.О ЗЕЉКИ ДА НЕ ГОВОРИМО НАРОДУ СЕ СМУЦИ КАД СЕ ПОЈАВИ НА ТВ.ПОКУСАВАО ЈЕ ДИДИК ПАР ПУТС ДА УКЛОНИ РАДОЈЦИЦА ИЗ КОГ РАЗЛОГА НИЈЕ СМИО ТО ОНИ ЗНАЈУ.СВИ У РС ПРИЦАЈУ ДА ЈЕ ЦКАНСТВО У СНСД ПОДЈЕЉЕНО ,АКИ НЕ СМИЈУ ДА СЕ ОГЛАСЕ,ЈЕР ТО НИЈЕ ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА,СКЕДИ ОДМАЗДА.ДОК СУ ДИЈЕЛИЛИ ДРУГЕ СТРАНКЕ НИСУ МИСЛИЛИ ДА ЦЕ ТАЈ ВЈЕТАР И КОД ЊИХ ЗАХУКТЕТИ.СВЕ СЕ ВРАЦА,СВЕ СЕ ПЛАЦА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.11.2020 15:32

Нек се трве, Драшко ће бити нови градоначелник Бањалуке они нек виде шта је било у Црној Гори и шта ће радити послије.Само треба да држе на уму да криминал не застарјева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саса

05.11.2020 15:36

Ах драги бозе ста људи имају посла, само ми се овај пут цини да месо пеку, а зец је јос у суми! А и профили су им прекрасни. Посебан утисак оставља предсједница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања лука

05.11.2020 15:36

Ста казете, еминентне агенције, бас ме насмија сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бубулеја

05.11.2020 15:38

Ста це бити са Крампасом?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Самарац Јохнy

05.11.2020 21:14

То је ствар министра за специјално васпитање!

Name

Игору

05.11.2020 15:39

није мјесто у СНСД јер није толико покварен, под хитно нека мијења средину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.11.2020 15:51

Можда си и у праву. Да је то урадио прије пар година данас не би било овако. Мислим да му је јасно да са партијом у којој главе вагају и раде једно а причају друго, нема шта да тражи.

Name

Ре

05.11.2020 15:52

Свако зна у ста се упуста.Цисто да напоменем.Дзаба послије плакати и говорити нисам знао да су такви.Свако нека одговара за своја дјела.Била добра или лоса.

Name

Ни другима није

05.11.2020 15:55

Ни другим поштеним људима није, али играјући у том колу Игор је постао дио њих, а чак и гори од многих. Могло би се рећи простим народним језиком, "са ким си такав си".

Name

Лаз

05.11.2020 15:58

Супер. И није за градоначелника. Срамота.

Name

Сбе је то

05.11.2020 16:04

Исто пљацкаско зло.

Name

Ре

05.11.2020 18:16

Није он од јуче ту. Врло добро зна гдје је и до сада је пливао. А докле, видјеће се.

Name

Бањалучанин

05.11.2020 15:41

Веома ријетко се слажем са Васковићевим ставовима и анализама, али је овога пута изнио бриљантно анализу стања у ГО СНСД Бањалука пред изборе. Не знам само што је као битне људе у клановима стављао Миленка Летића, у првом, и Ненада Грбића, у другом клану, јер су потпуно небитни. На чијој страни су Сребренка Голић, Јасминка Кривокућа, Небојша Радмановић...? И код смјена на РТРС "заборавио" је рећи да је прије Шеве смије јен вд генералног директора Милан Трбојевићу и за новог вд постављен Младен Бранковић, апсолутни анонимус, али је битно да га је својевремено Игор Радојичић, када је био предсједник НСРС, најурио из свог кабинета. Дакле, све је јасно шта Миле и Жељка раде. Узгред, штета је само што у кандидовању нису одмах отерали Игора Радојичића и кандидовати Срђана Рајчевића, јер би тек тада поцијепали СНСД, а Драшко Станивуковић би овог бескрајног надувенка, са веома мало знања, просто одувао на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифашиста

05.11.2020 15:42

Циркус само сто није почео Представа се организира 16.11.по завршетку локалних избора главни актер баја са свитом изСНСД !Карте не морате куповати али било би пожељно гласати! Биће прави спектаклу баје -Ронхил “на дјелу”! Поздрав до тад!Цувај те се!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

слободане

05.11.2020 15:43

Ко те неби знао,од сарајева па надаље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И .Сарајево

05.11.2020 15:49

Када изгубите онда реците да сте покрадени овако је офирно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

05.11.2020 15:51

Радојичић можда није толико лош, али друштво Милорад, Цвијановић, Мајкић, Шпирић, Радмановић је више него срамота,,, гласајмо за промјене или ћемо нестати,, има ли поменута екипа грам образа достојанства,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.11.2020 18:16

И он је такав, чим је са њима. С ким си, такав си.

Name

Ре

05.11.2020 18:19

Шта ће онда с њима?

Name

Тадија

05.11.2020 15:51

Овај дере ли дере...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

05.11.2020 15:54

Прљаве хијене ће се поклати. То заслужују. Срећно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.11.2020 15:54

Сваки пут када ду избори чујемо исту причу од истих лапрдала. Снила баба што би била рада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВА ГОДИНА

06.11.2020 08:36

ЗАБОРАВИО ДОДИК ДА ЈЕДНА БАКТЕРИЈА КАД УДЈЕ У СИСТЕМ ОНА СЕ СИРИ И ОСВАЈА СИСТЕМ У ЦЈЕЛИНИ.Е САД СЕ ДЕСИЛО ДА СУ ЊЕГИВИ ОАПЦИ ЗСТРОВАЛИ СТРАНКУ,ФОРСИРАО ЈЕ ЊИХ НА УСТРБ СВОЈИХ ЦЛАНОВА,КОЈИ СУ СЕ ТАЈНО ПОБУНИЛИ И САДА ЦЕ ИХ ВИСЕ ОД ПОЛА ГЛАСАТИ ЗА ДРУГЕ СТРАНКЕ А ПОСЛЕ ИЗБОРА ФИРМИРАТИ СВОЈЕ КРИЛО.ПРИВЈЕРЕНО НА ТЕРЕНУ.

Name

Исти

05.11.2020 15:58

Ако мозе бити са оваквим дусманима онда је исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Охо

05.11.2020 16:13

Радојцицу гњидоКако си се продо за јевтине паре, нек те Додо средио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

05.11.2020 16:17

Е кад ми Енглези на власт дођемо има да фракција нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илиц

05.11.2020 16:35

И село цемо унистити

Name

Олбрајт

05.11.2020 16:54

Па и вријеме је за нови " дашак на Балкану".

Name

Директ

05.11.2020 18:18

Ви сте дошли на тенковима СФОР-а. Вријеме је да одете са власти. Новембар је најбољи мјесец за то.

Name

Назалост

05.11.2020 16:18

Видим по неким коментарима И'ма И оних који це опет гласати за њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нажалост

05.11.2020 16:56

Има нас мнооооого , а видјећеш 15.10. да је вас мнооооого мање !

Name

момо

05.11.2020 17:37

јес јес боље и сесет марки за глас него супља

Name

Ре ре

05.11.2020 18:20

15.10? У ком времену си се изгубио?

Name

Ре Ре Нажалост

05.11.2020 20:03

Већ смо ми видјели колико вас има кад је Миле дробио пред РТ РС у октобру 2018. А очи му боје Гламочких јагода.

Name

Столе Гламоц

05.11.2020 21:40

Ретарду не вриједај , натакнем те на кромпир.

Name

СНСД-јавна куца

05.11.2020 16:18

СНСД је име јавне (куце)установе где је главни купац Додик. И све улизице, папци, криминалци названи једним именом људски јад иду тамо да их Додик натегне и они тако узму новац и ублазе бол и савест сто су погáн!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Људски јад

05.11.2020 16:42

Управо тако , све шљам сами.

Name

Ко

05.11.2020 16:25

ДРАСКО ЈЕ СИГУРНО ПОБЈЕДНИК ЈАСНО СЕ ВИДИ РАСПОЛОЗЕЊЕ НАРОДА СА КИМ ГОД СТАНЕМ СВИ СУ ЗА ПРОМЈЕНЕ И ДРАСКА 100 ОДСТО ПОБЈЕДЗУЈЕ ДРАСО ЈЕ НАДА И СПАС ЗА ОВАЈ НАПАЦЕНИ ПРЕВАРЕНИ НАРОД ОВИ СВИ САМИ ТРЕБА ДА СЕ ПОВУКУ И ОДГОВАРАЈУ ЗА СВЕ СТО СУ УНИСТИЛИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

06.11.2020 08:51

Вјероватно се крећете и сусрећете са мало људи!

Name

Директ

06.11.2020 10:58

Не крећеш се у Игоровом друштву, пошто ту су сви за Игора. :)))

Name

Цик

05.11.2020 16:27

Постовани гласаци ове изборе мозете гласати за кога год хоцете а да притом нико незна за кога сте гласали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

05.11.2020 16:27

Милане малоумниче врати се у Дрвар.л

ОДГОВОРИТЕ
Name

Значи сад имамо

05.11.2020 16:27

Милине џукеле и Радојичићеве пудлице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тр

05.11.2020 16:27

Јој лази дали сте ви нормални олоси једни ти из србије знас ста је у БЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

05.11.2020 16:31

Зашто секташи Додикови плаћате глас 100 марака па ће те се хвалити поново како сте побиједили.Јесте купујући папке и шупке+избјеглице.Само да знате говна да то није воља народа кад тад ће те платити за ту проневјеру.Зато се гадите народу и морат ће те платити цех.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избјеглица из Бањалуке

05.11.2020 19:43

Радоване, избјеглице не треба куповати, имају више од вас. Цркните...

Name

Избјеглица из Бањалуке

05.11.2020 19:51

И Радоване, ћемо, ћете пише се заједно. Умјесто јала који сијеш према људима које је мука својевремено натјерала из њихових домова, узмеш мало граматику, па нешто и научиш. Мање зла за твоју околину. Поздравља те избјеглица, а писмена. Која се ето настанила у Бањалуци и удише ваш зрак. И која ће гласати за Игора Радојичића јер је писмена и зна да процијени ..

Name

Ре Избјеглица

05.11.2020 20:58

Шта знаш да процијенис? Оног од кога ћеш само ти имати неку корист?! А што ти рече друг по невољи, остали могу да дочекају. Није кроз тебе прошло "ћемо, ћете, ће"

Name

Ре

05.11.2020 23:52

Хахахахахаа. И буду главни на слављу као три прста, распојасани, најјачи....

Name

Бањалука

06.11.2020 08:52

Радоване пријатељу мој- Ћу,ћеш,ће,ћемо, ћете, ће

Name

Миркан

05.11.2020 16:33

Не бих се сложио са овим коментаром г.Васковића и са наводним фракцијама у СНСДу. Никаквих ту фракција,на жалост,нема. Они функционишу по принципу мафије гдје је све сложно док је жив и здрав главни босс. Сви га се боје и сви га слушају и за ту послушност су неки више а неки мање плаћени његовим,односно нашим парама. Све друго су глупости и шупља прича.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професор

05.11.2020 16:42

Цуј, Рајцевиц?! Хахахаха, кад га се сјетим из ноцних клубова из БЛ,сам цовјек излазио и млатарао главом ко суманут. Највеца му пизиција је Министар и то му је превисе. Са њим це СНСД изгубити и оно сигурно на терену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Геометар

05.11.2020 21:43

Ста министар , ма кондуктер , нит сколе нит знања дебил.

Name

Ања

05.11.2020 16:43

Кременовица познајем, знаци бас онај тески људски талог. Никакво цудо сто је Доди лојалан. Избора немамо, гласати за опозицију и молити бога да се превисе не разоцарамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мргуд

05.11.2020 16:44

Провидно,ал ајд да се нешто пише да се случајно неби покварила традиција свакодневног нападања на СНСД,ал узалуд вам труд свирачи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.11.2020 18:21

Неко ће одсвирати своје, то је сигурно. Драшко до побједе!

Name

Ре

05.11.2020 18:23

Узалуд? Како прође Жељка у БЛ прије 2 године?

Name

Ре за Ре

05.11.2020 20:06

Па видјели смо. И кад су прогласили побједу скупила се ко квочка и дрхтури, само што није заплакала. Зна она одлично колико је омиљена у БЛ.

Name

Зоки

05.11.2020 16:49

Ето народе,то Вам је криминални миље РСе којим треба Власт само за своје лицне интересе,а то раде од кад су на власти,брига ову багру за Народ и РСу,они мисле само на свој дзеп.Теско оном народу са оваквом власцу.Сад оцијените па гласајте!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Управо

05.11.2020 16:55

сам сазнао да је 30 енглеских агената усло у б и х!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.11.2020 18:21

И тако увијек пред изборе. :)))

Name

Туто

05.11.2020 18:49

И 45 бугарских.

Name

Бн

05.11.2020 16:55

Правда за Давида це победити

ОДГОВОРИТЕ
Name

пајо

05.11.2020 17:32

хмммм...интересантна анализа која никог не оставља равнодушним!!!!

Name

За бања луку

05.11.2020 17:10

Каква лаз и измисљотина. Сви знамо да је господја Цвијановиц просли пут спрецила смјену Радојицица са мјеста предсједника ГО. Сви су се слозили да СНСД никад није био боље организован у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.11.2020 18:24

Који сви?

Name

Бања лука

05.11.2020 17:12

Сложена браћа кућу граде, а топла еко топлану

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стева примац

05.11.2020 21:44

Само нек зуља

Name

Живадин

05.11.2020 17:31

Ненад Грбић води само рачуна о себи У политици је да неби издавао фиксне рачуне у своме пословању Његов фонд ријечи је 21 ипо Зато није досада проговорио ни једну ријеч на скупштини града Због њега и Драшка илића ће изгубити изборе у њиховим крајевима а ои ће добити све локације око језера на мањачи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Келе

05.11.2020 17:39

Додик ће изазвати хао у Бања Луци као Трамп у Америци ако Драшко побиједи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.11.2020 18:23

Или ће мало драмити, па подвити реп, као Мило у ЦГ.

Name

Ре

05.11.2020 23:48

Да ли ико вјерује да би могло бити немира на улицама? Није то зајебанција. Онако питам.

Name

Директ

06.11.2020 11:03

Нису сви протести немири. 90 одсто њих није. Барем је тако у случају РС.

Name

Неколико добрих људи

05.11.2020 17:58

Само упорно треба понављати како ће СНСД покрасти изборе па се можда на тај начин и оправда убједљив пораз који чека кандидата опозиције за градоначелника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е цуј

05.11.2020 19:02

А када то нису покрали, да ли неко зна?!

Name

Ре

05.11.2020 19:24

Одлично, добра идеја. Хвала боте.

Name

Ре

05.11.2020 20:08

Нисмо ми заборавили Теслиц и замјене врећа, све у пратњи полиције. И кажеш нема крађе цццц

Name

Директ

06.11.2020 11:05

С обзиром да је било изборне крађе, врло је могуће да опет биће.

Name

Миа

05.11.2020 18:01

Тацно се по облику лобање разликују хомосапиенси од неандерталаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огорцена

05.11.2020 18:15

ИГОР И ГУБИ ЗБОГ ЗЕЉКЕ ДОДИТА И ОСТАЛИХ ЗУН8ЦА МАЗАЛИЦЕ НАРОД ИХ НЕМОЗЕ ГЛЕДАТ НИ СЛУСАТ НАРОД ТЕ ЛИКОВЕ ВИСЕ НЕ ЗЕЛИ ВЛАДА ВИСКОВИЦА ОЛА ПОЕНА ЗОРА ТОТАЛНИ ПРОМАСАЈ ГДЈЕ ГОД УДАРИС УЗАС ТРЕБАЈУ СВИ ДА ДАЈУ ОСТАВКЕ НАРОД ИХ НЕЗЕЛИ ДЗАБА АНКЕЗЕ ДРАСКО ЈЕ НАРОДНИ ПОБЈЕДНИК НАРОД ГА ЗЕЛИ ПОДРЗАВА И ВИДИ КАО ГРАДОНАЦЕЛН8КА БЛ ЈЕ ЗА ДРАСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

05.11.2020 18:18

Оваквим текстовима само се признаје да опозиција нема шансе у дуелу чело у чело са позицијом па онда покушавају завадјати људе који су у позицији неби ли тако нешто покушали ушићарити али нема од тога ништа јер ће се опозиција на изборима полупати као сијалица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре огорчена

05.11.2020 19:34

Да ли си ишла у школу.?Буквар у руке и учи и само учи.

Name

Директ

05.11.2020 20:49

Да нема шансе, неби режим био у нервози, што и ти показујеш својим писањем. :)))

Name

Милан за Директ

07.11.2020 19:16

Писање сте ви овим текстом започели, па сконтај ко је у страху. Нема вас после избора као у Србији.

Name

Милан

05.11.2020 18:22

Хахахахаха, па на овој слици гдје сједе Радојичић, Додик и Цвијановићка људи се смију и нормално причају, што бар нисте нашли неку слику гдје су њих троје намрштени једни на друге па да повјерујемо у причу о буктању рата у СНСД-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.11.2020 19:23

Милана гдје су ти другари. Сам ти овде јадан нешто пискараш а они одмарају, чекају звезду.....

Name

РЕ МИЛАНЕ

05.11.2020 19:24

Знаш ону пјесму "плаче ми се а ја се смејем" Тако и ова пропала тројка, све је то извјештачено или фотографија из срећних дана.

Name

Ре за РЕ МИЛАН

05.11.2020 20:34

Не знаш ни како иде пјесма, пјесма иде "смејем се а плакао бих" од Оливера Мандића. Али ти си се мало збунио јер те препао што ће се твоји полупати као сијалица на изборима.

Name

Навигатор Ре Милан

05.11.2020 20:55

ПЛАЧЕ МИ СЕ ЈА СМЕЈЕМ,ПОБЕЂУЈЕМ САМОГ СЕБЕ,А У ДУШИ ГОРИ ТУГА,КОЈА ОСТА ПОСЛЕ ТЕБЕ.. КО ГУБИ,КО ГУБИ,КО ГУБИИИИ МОРА ТУГУ КРИТИ.. КО ГУБИ,КО ГУБИ,КО ГУБИИИ ЈЕДНОМ ЋЕ СРЕТАН БИТИ..?

Name

Цццц

05.11.2020 19:27

Сумњам да неко мозе толико украсти ако је разлика 12%, али треба се у сваком случају помињати крадја јер ако се изгуби онда се има алиби. Знаци са помињањем крадје ту нису тачне анкете и то је само храбре је самог себе. Мени ово све изгледа и мирисе на све прошле изборе где је опозиција преко својих медија прогнозира сигурну победу а на крају буду потурцени до ногу. Поготову сада незнам шта је то опозиција понудила народу да би победила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

06.11.2020 11:16

С обзиром на то да је разлика између Вукоте Говедарице и Жељке Цвијановић на изборима 2018 у 5 одсто разлике у корист Жељке Цвијановић, а број неважећих листића је пола милиона гласова, шта даље рећи него изборна крађа и то брутална изборна крађа.

Name

Рајка

05.11.2020 20:53

Ма багра опасна додикови удбаси створени су само за краду они нису побједили ни просле изборе пикрали су их са цик петриц узео дебеле паре од додикових да им призна побједу и давао им да стампају листице за мртве

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјевинска

05.11.2020 20:59

Тегелтија љут јер није Радојичић дао дозволе Тегелтијином талдзији Каји да гради и ради ста хоце у Бања Луци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сви су они

05.11.2020 21:47

Давно отписани у комплету, само НОВИ ИЗБОРНИ ЗАКОН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

05.11.2020 22:21

Какав Поповићи ' то је човјек без...људства , чојства и карактера...Ако на Старчевици добине 50 гласова биће на коњу...Кунем се !!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

06.11.2020 08:57

Добине сигурно неће, вјероватно ће добити неких 3000 гласова!

Name

Осматрач

05.11.2020 23:19

Веома прецизна, конкретна и детаљна анализа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

06.11.2020 06:20

О Предсједник РС! О Цлан Предсједниства БИХ ??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

06.11.2020 06:31

Ничија није до зоре па неће ни њихова! Ово им је ИПАК КРАЈ, РАСКРИНКАНИ СУ И НАРОД ПРОГЛЕДАВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

06.11.2020 08:58

Народ је прогледао одавно! Узалуд покушавате да подигнете тензије, СНСД спремно дочекује општинске изборе.

Name

Директ

06.11.2020 13:31

Спремно и нервозно. :)))

Name

Романија

06.11.2020 10:41

Ја ста це него красти. Краду у Америци, а да нw у краду у некој Бања Лукици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.11.2020 14:44

Има ли шумске крађе на Романијици ?

Name

Василије

07.11.2020 11:04

Све је то лијепо смишљено док се не јави Сорош па не нареди Драшку и дебело наплати свој дио на рачун грађана Бања Луке. Значи СНСД одлази а Сорош долази.

ОДГОВОРИТЕ