Станић: Доносимо препород Новом Граду

Слободан Станић, заједнички кандидат СДС-а и ПДП-а за начелника Новог Града, рекао је данас да је ово најљепше мјесто у западном дијелу Републике Српске и да никако не заслужује да се налази ту гдје јесте данас. 

Република Српска 02.11.2020 | 17:22
Станић: Доносимо препород Новом Граду

Станић је нагласио да ће покренути све унутрашње резерве у правцу зауставља пропадања ове локалне заједнице, њеног стабилизовања, а затим и напретка. 

Изнио је и конкретне потезе које ће повући као нови начелник: "Са 500-700 хиљада КМ издвајања за привреднике стимулисаћемо развој економије у овој општини. Даваћемо по 5.000 КМ за свако реално новотворено радно мјесто у граду. Издвојићемо по 100 КМ за свако дијете, од његовог рођења до навршених 18 године. Давања према пољопривредницима повећаћемо са 200 хиљада КМ додатних средстава, а појачаћемо и давања према борачким категоријама и пензионерима", рекао је Станић на данашњој промоцији кандидата СДС-ПДП за начелника и одборничке листе СДС у Новом Граду.

Он је нагласио да програм рада СДС доноси препород Новом Граду, а да грађани нипошто не смију дозволити још један мандатни период у коме ће се потрошити 57 милиона, а онда прећи у изразито неразвијене општине.

"Доласком на позицију начелника, са нашом одборничком већином, истог тренутка зауставићу пропадање Новог Града" обећао је Станић.

Шаровић: Станић је прави човјек на правом мјесту да Нови Град крене напријед

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић рекао је да је др Слободан Станић посебан, професионални допринос дао у ово вријеме пандемије указујући на ефикасније начине борбе против короне.

 "Он је Борац и у свим у осталим областима живота и његов допринос борби против изградње депоније нуклеарног отпада на Трговској гори заиста је велики" рекао је Шаровић истичући да је Станић непрекидно указивао на тај кључи проблем који у овом тренутку има овај град, РС, БиХ, па и цијела регија.

Шаровић је истакао да након вишегодишњег назадовања  Новог Града, који је из групе развијених доспио у групу неразвијених општина, коначно може бити  заустављен ход уназад и оштина кренути напријед. 

Шумар: Нови Град је спреман за промјене

"Из Новог Града шаљемо поруку да је он спреман за промјене, јер је СДС припремио новог начелника општине и нову одборничку већину спремну и способну да преузме одговорност за даљи развој наше локалне заједнице" казао је носилац листе СДС Младен Шумар.

Нагласио је да је Влада РС сврстала ово мјесто у ред неразвијених општина на основу економских параметара, те да је крајње вријеме за промјену власти, како тај суноврат не би био настављен у смјеру изразито неразвијених општина, саопштено је из СДС-а.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Оп

02.11.2020 16:33

Тако је изадите И ресите проблем доктор је својим радом показо да је постен И спосован то једино светло на крају тунела

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС?????????

02.11.2020 18:59

ПОБЈЕДА???????

Name

Хммм

02.11.2020 16:45

Ако дођеш на власт мораш да спасиш најљепшу ријеку Уну од Трговске горе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИЈЕКА САВА

02.11.2020 17:15

СТАНИЦ НАЈБОЉИ ПОЛИТИЦАР У РС.ЦОВЈЕК ДТРУЦАН,КОНКРЕТАН И ПОСТЕН.СВЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ ЗА ЈЕДНОГ НАЦЕЛНИКА ОПСТИНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богати

02.11.2020 18:42

А који сте сад па ви ? Несто ме носа ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ристо

02.11.2020 19:03

Какав болан препород, сви сте ви исти. Цим сједнете у фотеље, заборавите сва обецања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реп Српска

03.11.2020 06:43

Господине Станицу молим вас да нам објасните одале це те створити толике паре кад додјете на власт да испуните све сто обецавате овом народу? Посто сам врло упуцен у ситуацију какво је економско стање у Новом Граду.Молим вас реците ми ста то ради у Новом осим трговина и кафица мало је реци катастрофа млади су отисли остали претезно стари неспособни за рад!Ја вам зелим све најбоље и да успијете у вадим намјерама али цисто сумњам дај бозе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опет

03.11.2020 07:43

Станић.ХАХАХАХА!

ОДГОВОРИТЕ