Полиција увучена у прљаве работе између СНСД и УС

У Братунцу и полиција "приватно" увучена у изборне трзавице између СНСД Милорада Додика и њихових највјернијих партнера у владајућој коалицији у Републици Српској - Уједињеној Српској Ненада Стевандића.

Република Српска 02.11.2020 | 09:56
Полиција увучена у прљаве работе између СНСД и УС

Предсједник Општинског одбора Уједињене Српске у Братунцу Милан Радовић тврди да га је јуче ујутро при изласку из породичног дома, дочекала полицијска патрола са непозната два полицијска службеника, за које, како наводи, сматра да су послати неким "приватним путем", односно приватним познанствима.

Радовић, који је и директор "Пошта РС", наводи да га је један од полицајаца обавијестио да по пријави треба да кренем са њима и да одради тест на наркотике и алкохол.

Он је даље навео, на друштвеним мрежама, да су му саопштили да је начелник Братунца Недељко Млађеновић, кандидат СНСД-а за ту функцију, дошао са породицом и пријавио га Полицијској управи Зворник због наводних пријетњи и провоцираја његовог сина. пријетио ту ноћ и како сам провоцирао његовог сина.

На инсистирање да му  доставе записник на основу кога су они то одрадили и налог, речено му је да су усменим путем послати да од њега узму изјаву.

"Тиме стичем утисак да су службена лица, као што рекох послата "приватним путем". На моју иницијативу и инсистирање добио сам записник. Стиче се утисак да је циљ ове акције био испровоцирати моју реакцију како бих одбио сарадњу са инспекторима те да се тада медијски крене у мој линч. Приређивати овакве непријатности мени и мојој породици је више него подло и беспотребно. Довољно је било упутити позив за моје саслушање у просторије Полицијске станице Братунац на шта бих се ја уредно одазвао. Третирати ме као криминалца, пред породицом и малољетном дјецом, је више него безобзирно и беспотребно", написао је радовић на друштвеним мрежама.

Он тврди да је циљ ове акције, између осталог, била је дискредитација и наношење штете угледу функције генералног директора Пошта Српске коју  обавља, али и предсједника ОО Уједињена Српска.

"Након свих ових малтретирања одлазим у Полицијску станицу Братунца, како бих добио информацију шта се  заправо дешава. Полицијски службеници нису имали никакве информације о томе, на шта би демантовао начелникову изјаву у којој је изнио низ неистина за новинску агенцију СРНА, а једна од њих је да је провео неколико сати у Полицијској станици Братунац", наводи Радовић и додаје да су његови тестови тестови на наркотике и алкохол негатини.

Он тиме одбацује тврдње да је алкохоличар и наркоман, како га је оптужио начелник општине Млађеновић.

"Ово је само још један од прљавих покушаја, оних који су у коалицији са Бошњацима из Сарајева, а чине коалицију у Братунцу, који су покушали преко ЦИК-а да одузму право учешћа мојој странци на изборима. Како сам више пута одбио позиве Недељка Млађеновића (СНСД) да са њим градим коалицију, те своје повјерење дао јавно Срђану Ранкићу независном кандидату за начелника општине, тада сам постао наркоман, насилник и алкохоличар у очима одлазећег начелника. Ово није први пут да врши притисак и подноси лажне и неосноване пријаве против представника партија које су се окупиле око Срђана Ранкића", тврди, између осталог, Радовић.

Актуелни начелник општине Братунац Недељко Млађеновић, који је кандидат СНСД-а за ту функцију, потврдио је раније Срни да су он и његова породица били изложени вербалном нападу, узнемиравању и пријетњама, те да је ријеч о истој групи која је претходно провоцирала његовог сина.

Млађеновић је рекао да су иницијатори и организатори пријетњи његови политички противкандидати.

“Ријеч је о групи од петнаестак младића који од почетка ове године врше притисак, долазе ми кући и у канцеларију и пријете по инструкцијама независног кандидата за начелника братуначке општине на предстојећим изборима Срђана Ранкића”, рекао је Млађеновић Срни.

Он је навео да је препознао да је једну групу предводио актуелни директор “Пошта Српске” Миладин Радовић из Уједињене Српске.

(БН) 

Коментари / 43

Оставите коментар
Name

02.11.2020 09:26

Велико је питање у какве прљаве радње није полиција уплетена, чст ријетким изузетцима??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Циганка

03.11.2020 11:48

Секта не бира средства али бас несто гледам у грах и видим да неце јос дуго муцити поштене људе

Name

Бања Лука

02.11.2020 09:28

Па господине сад види како је нама обицним градјанима,које свакодневно полицијски слузбеници малтретирају и прогањају цим показемо нас револт према владајуцој страни... То вам је у Бања Луци свакодневница...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

02.11.2020 09:35

Толико бљувотина и неистина изнесених у задње време од Недељка Младјеновица који заступа СНСД против свих који уцествуствују у подрзци његобог противкандидата,увидја да је крај и прљавим работама покусава да уклони сваког ко му стоји на путу преко ПС ЗВОРНИК по приватним линијама,страсно ста се ради и на ста је све спремна црвена секта...Миладин је олицење постења и нити је алкохолицар,нити је наркоман,док сам Недељко је опрао пара и пара,цовјек коцкар страствени,све везе за криминалне радње у Братунцу су везање за њега и његове поданике,па он покусава нападом да направи зртву од себе и све свали на друге,али готов је и народ га је процитао...Време је да падне за нови Братунац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИШТА ЧУДНО

02.11.2020 10:10

НИШТА ЧУДНО. СВИ СУ ДРОГИРАНИ И ОВАКО. ЈОШ САД У ОВОМ ИСЧЕКИВАЊУ. ПРЕД ИЗБОРЕ...... АУУУУУУУУУ........, МА ИМА ДА ХОДАЈУ БИЈЕЛИХ НОСЕВА. СВИ. ЛУДА ЗЕМЉА.

Name

Лаз

02.11.2020 10:44

Како вас није срамота? Данима човјеку пријете, узнемиравају,полиција му чува кућу.Ко побиједи цасно нека буде на власти. Сами знате да је све истина и да су нападали Недји на кућу. Има и он породицу, дјецу и размислите како би се ви осјећали. Не браним било кога, исто се зна да је Срдјан Ранкиц у кафицу Френдс марскао и псовао Ратка Спају,залио се Спаја свакомепо Братунцу и после под притиском објави да није га малтлетирао, свједоци имају који су све чули и видјели. Полако пуно сте се заиграли, ста ако опет Недјо побиједи? Спустите сви тензије, ко це сносити одговорност ако неко настрада? Хоце ли послије бити битно ко је побиједио?

Name

БЛИXА БАРГЕЛД

02.11.2020 12:15

УС ЈЕСТЕ КРИМОГЕНА УДРУГА, И ТО СВИ ЗНАЈУ , СТЕВАНДИЋ ЈЕ КРИМИНАЛАЦ И БИТАНГА И ТО СВИ ЗНАЈУ ШТА ОЧЕКИВАТИ ОД ТАКВЕ БАНДЕ ,

Name

БРАТУНАЦ

02.11.2020 12:24

Овај сто се потписује као лаз и сири лаз,Недељко Младјеновиц је сбе исценирао јер опасна је страх од губитка власти,а послебно кад милион малверзација је направљено за његовог мандата и добро се зна сто је промијенио дрес,да не би исао у затвор,зато сад прави зртву од себе јер једини нацин да побиједи је да друге стрпа дискриминисе,али проваљен је и овај сто се потписује овде као нека ЛАЗ мозда није гледао видео снимак кад Недјин брат,син и зена палицама терају људе са Рајске плазе и о цему ти прицас кад за цијег свог мандата цовјек лазе и марифетлуке прави и као невинасце хе он на које су сви напали...

Name

Смрадови

02.11.2020 09:40

Јесу се људи и сукобили

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАТУНАЦ

02.11.2020 10:14

Бољи су од Трниница и тих сто ти заступас,поготову Радовиц,а други је клосар и коцкар познати....

Name

Мило

02.11.2020 09:52

Ма приватизирана држава од стране Додика...докле више....????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

02.11.2020 10:27

Сами сте си криви кад су људи марионете за 50.км нетреба такав народ ни залити

Name

11903

02.11.2020 15:22

Радовицу! Да ли ти је икад ико рекао ону народну ''ко је са дјаволом тикве садио, од главу му се лупале''

Name

СУД

02.11.2020 09:54

Параноја је ухватила Снсд и Недељка да нема другог ресења,него да похапсе противнике,али ниста од тога готово је и власт пада у Братунцу после 20 година владавине истог цовјека....Папа параноја,довидјења лепа моја...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Братунац

02.11.2020 11:45

Ћао бела ћао дошао је крај.

Name

Бобек

02.11.2020 10:02

Незанимљиви сте и ти и тај твој ривал. Ми хоћемо нову власт искрену и поштену према свом народу. Ви сте довољно упропастили све у Републици Српској па ћемо вас пустити да те своје дуеле ријешите мимо нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

02.11.2020 10:25

Ста има Уједињена Српска да се зали они се само боре ко це заузети прво мјесто у криминалу измедју њих и Снсд-еа Милорада Додика.Ако бирам измедју два зла онда је УС веце зло од Снсд-еа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

02.11.2020 10:32

Комби странка ратни злочинац предводник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грађанин

02.11.2020 10:52

Нека је срамота Недељка Млађеновићу колико лажи износи у задњем временском периоду, ГОТОВ ЈЕ, дошло време да одговара за криминал он и његови пулени Петко Ранкић, Ћоле ,идр подгузне муве. Не може га спасити сада његови љубимци СДА. ЗА ЊЕГА СУ ОЛИЧЕЊЕ ЉУДСТВА И ПОШТЕЊА МИЛАДИН РАДОВИЋ И СРЂАН РАНКИЋ. МЛАЂЕНОВИЋ ШТО ЈЕ СИЈАО ТО ЋЕ ДА ПОЖАЊЕ.... АЛИ ИЗГЛЕДА РОБИЈУ ! Шта рећи папци остају папци али у ћелији !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха Ха

02.11.2020 11:39

Од када је забрањено бити алкохоличар, наркоман, коцкар ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.11.2020 14:26

Па,мицо трецина је алкос и коцкар. Нико га не хапси.

Name

Миле

02.11.2020 14:52

Какву диплому има тај СР, травничка хроника, из гимназије истјеран због лажирања оцјена, срам га било, и причате онпоштењу

Name

Лого

02.11.2020 11:43

Миладин Радовиц је успјесан бизнисмен и директор,то знају сви Братунцани а засто је снсд примио недељка младјеновица и полтроне и олосе у странку то је друга ствар.Побиједице Сдјан Ранкиц,вријеме је да падне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.11.2020 14:07

Хахахахахаа бизнисмен..... Избор у Братунцу вам је баш тежак. Не зна се ко је гори од горег. А Братунац се усмрдио.

Name

Но Лого

02.11.2020 14:52

Па ако је успјесан директор и бизнисмен ста онда ради у политици.Онда треба да води свој бизнис и то је то.

Name

Цињеница

02.11.2020 11:44

Имати Радовића интелектуалца за комшију је највећа казна на кугли земаљској Е мој Миладине који си ти папак као и шеф ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Битанге и папци

02.11.2020 15:57

Гланови УС су битанга до битанге, само пркосе, краду. Купују гласове и дрзе коцкарнице. Дјецу нам упропастисе.

Name

Бојан

03.11.2020 13:19

Миладин је мој комсија цовјек који је доста младих људи запослио и свакоме помогао. Све остало ста се прица је неистина и фарса

Name

Србин

02.11.2020 11:46

Ја мислим да је ово удар на србство!! Откуд полицији право да неког контролисе на алкохол и наркотику !?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

02.11.2020 13:50

А тебе Сиљо имати за газду и директора па боље у робове отици......

Name

Српко

02.11.2020 11:49

Ово све ради смисљенио и измисља небих ли кинкуренте елиминисао актуелни нацелнник .Сваки дан нову превару смисља са својима како се преставити ко зртва.А у ствари Снсд и Сда одниосно Недељко Младенивиц покусава остати нацелник уз помоц босњака и Рамиза Салкица који је председник опстинск8г одбора Сда Братунац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источна РС

02.11.2020 12:24

Оде Мило након 30 г, отиће и Млађеновић након 20, ако Бог да.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистика

02.11.2020 12:27

Актуелни прелетац из Сдс у Снсд и одлазеци нацелник који се узда у подрску муслимана, умјесто да направи споменик палим борцима на центру града, отвори Радио Братунац, покоси игралиште и стави нове кошеве и голове, среди туристицку организацију која мозе доста приходовати, организује сајам малина који сам гуши,створи услове за неку фабрику, очисти град од смећа и старих контрјнера итд,он свађа србе међусобно. А не казе како слузбене тј. народне паре и ресурсе користи у кампањи. Срамота, ово су потези очајника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ник Слотер

02.11.2020 13:06

Отишао је он,само још није обавјештен.

Name

Ре

02.11.2020 14:27

Знаци и он је папцина.

Name

Ник Слотер

02.11.2020 12:31

Одлазећи начелник је постао параноичан.Привиђају му се уходе и утваре.Ово су његови последњи трзаји.Безобразлук је увлачити институције РС у кампању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

02.11.2020 12:41

ПА ОВИИ СТО СУ САД У СНСД СУ СВИ ПРЕЛЕТАЦИ.КАД СНСД ОДЕ У ОПОЗИЦИЈУ НЕДЈО ЛОНЦАР ЧИРО ВИДОЈЕ ПРЕЦИ ЦЕ У СВАКУ ПАРТИЈУ КОЈА ЈЕ НА ВЛАСТИ....ПРЕЛЕТАЦ ИЗ СДС У СНСД...ГРАДЈАНИ БРАТУНЦА БИРАЈТЕ ...ВИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Братунац

02.11.2020 12:42

Под хитно треба тестирати Недељка Млађеновића на наркотике! Сигурно је да шмрче, то је информација 100%. Уз то и коцка. Мићи из Власенице дугује 300.000 које је изгубио на коцки у Лозници. Радовић и други поштени народ и полиција нема мира од њега и његових болесних намјера и пријава. Тежи облик параноје и шизофреније, болестан човјек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ццц

02.11.2020 14:19

Па у све мутне радње је уплетена полиција инспектори поготово!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немој

02.11.2020 15:51

Цуј Радовица прица о свом угледу. Који твој углед, углед папкарске партије. Ви и јесте алкохолицари и наркомани. Ви из УС би назор да натјерате народ да вас цојени. Немозе. Најгори сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЗ

02.11.2020 16:17

Најбјеснији су ови из УС, имају заститу у полицији и раде ста хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

02.11.2020 17:41

У Зворнику у УС све го олос,све сами криминалац

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРИЈЕМЕ ЈЕ

02.11.2020 22:15

Последњи издисаји одлазећег начелника који својим очајничким потезима покушава дискредитовати своје противнике.Лагао нас је две деценије,добро знамо да је ово још једна лаж у низу,користећи позицију да изманипулише и институцију и исценира нападе.Могао се повући часно,али просто мора овако ниско да удара да испољи своје малограђанство и својих сарадника.И предуго је вријеђао све одане борце,како и не би кад не зна шта је то борити се за отаџбину,парче своје земље.За наше мајке,супруге,ћерке јавно је говорио шта ће да раде,доста је муж да ради у кући.За нашу дјецу,унучад што да иду у обданиште.Евидентно је опште расуло у граду,неписмени и необразовани кадрови и шта друго и да очекујемо од малоумног и заосталог руководства.Понижавање и тлачење свих интелектуалаца,староседеоца,часних бораца.Нас си начелниче довео до дна али ми га не можемо дотаћи јер имамо своја начела и понос,а ти си га овим поступком заиста дотакао.ВРИЈЕМЕ ЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ