Нину Бадрић уходио манијак, пријавила полицији!

Нина Бадрић, проживела је праву драму када ју је један од помахниталих фанова уходио испред стана у којем живи у Загребу, због чега је морала да се обрати полицији.

Забава 28.10.2020 | 17:31
Нину Бадрић уходио манијак, пријавила полицији!

Певачица је одлучила да  га пријави јер ју је учестало узнемиравао желећи с њом да оствари приснији однос. Мушкарац ту није стао, већ је отишао толико далеко да се појављивао у Јелси на острву Хвар, где је Нина пре неколико година купила стан. Није му било страно да долази и испред њеног стана у Загребу, где су такође имали сусрете.

С обзиром на то да она није желела да има било шта са њим, морала је да се обрати полицији. Цели случај је прво завршио на сплитском Општинском државном тужилаштву, али је касније све пребачено на исто тужилаштво у Загребу, с обзиром да мушкарац тамо има пребивалиште.

Суд и државни тужилац су му ради ухођења, сукладно чланку 98. Закона о казненом поступку, изрекли мере опреза које се односе на забрану приласка Нини Бадрић, забрану било каквог успостављања везе с њом, као и на забрану ухођења или узнемиравања.

Како наводе поједини хрватски медији, ово није први пут да је Нина Бадрић била жртва ухођења.

Организатори гала божићног концерта у Бјеловару 2012. године, позвали су полицију уочивши обожаватеља који ју је пратио више од године дана. Исто се догодило у Сплиту, када је један од обожаватеља покушао да упадне на сцену и прође кроз обезбеђење. Убрзо се испоставило да је реч о мушкарцу из Ужица у Србији. Где год се она појавила био је и он, од концерата до вечерњих догађаја, чак је као и овај последњи мушкарац, стигао до Хвара и вребао певачицу с плаже.

Извор: Курир.рс/слободнадалмација фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар