Изјаве Вишковића немају смисла, а то је научио од шефа

“У најмању руку, у нормалним системима, који нису као наш аутократски и дикататорски, са оваквом изјавом премијер би требао поднијети оставку”, изјавио је Миладин Станић посланик у НСРС, реагујући на последње изјаве премијера Радована Вишковића којима се својатају јавне институције као страначке.

Република Српска 21.10.2020 | 17:09
Изјаве Вишковића немају смисла, а то је научио од шефа

“Иначе, он плијени пажњу јавности неконзистентним изјавама, а са овом изјавом је најсличнији Додиковом кловну. Изјава подсјећа на Додикову из Источног Сарајева, када је младима поручио-џаба вам диплома и факултет ако немате књижицу СНСД-а, нема вам будућности у Републици Српској”, додаје Станић.

Станић наглашава да Вишковићева изјава подсјећа на аутократске системе, те да је њоме признао народу да су институције Додиково приватно власништво, и власништво његових трабаната.

“Изјава је и порука вида класичне политичке корупције-ако се не понашате као што вам газда каже, бићете кажњени без обзира шта сте по звању, колико знате, доприносите јавном сектору...Корупцијско признање од стране властодржаца које треба бити кажњено”, категоричан је Станић.

Додаје да је народ тај који једини кажњава, а да је народ тих чињеница, које они сада и не прикривају, свјестан.

“Потврђују да раде шта хоће, да не проводе законе, процедуре, држе на стотине руководилаца у јавном сектору са функцијом вршиоца дужности, да би били послушни и радили оно шта режим који је на власти у Републици Српској хоће. Одавно су институције Српске покрадене и изгубиле су смисао и снагу”, наводи Миладин Станић.

Он каже да губљењем институција и довођењем у овај ниво управљања, губи смисао, нажалост, и Република Српка.

БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Антифашиста

21.10.2020 15:34

Браво Станицу !!није жвака за сељака!!Моозздаа и јесте ако је “господин”Додик поклања ко Зна!!Има “папака “који то знају требало би их питати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

21.10.2020 16:44

Диспецер зиве везе нема. Он је један обицни климоглавац који је на терету овог народа.

Name

Гојко

21.10.2020 18:07

Диспецер увијек кад дрзи неки говор иза њега стоји Додик цим диспецер поцне да ваља безвезе Дода га вуце за рукав да сути ,,благе везе он нема он само прица оно стому је неко рекао и то мора напамет да науци..

Name

Перо

21.10.2020 15:38

КАКАВ НАРОД, ТАКВА ВЛАСТ. ДА ЈЕ НАРОД МАЛО ПАМЕТНИЈИ, СХВАТИО БИ ДА ТО НИСУ НИКАКВИ ПОЛИТИЧАРИ ВЕЋ ОБИЧНИ ХОШТАПЛЕРИ И ЛОПОВИ КОЈИ ЗНАЈУ ДА МОГУ СА ОВАКВИМ НАРОДОМ РАДИТИ ШТА ХОЋЕ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

21.10.2020 17:43

Није, болан, то научио од шефа, Миле лаже а Рашо је природно глуп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Бојан

21.10.2020 20:41

А Миле је природно паметан!? А има папир да је луд!

Name

саса

22.10.2020 06:51

Драги Миладине ста овдије уопсте висе има смисла.